En är fortfarande där under distraktionen

2018-01-06 12:06:00 | Vacuum


Läs det här inlägget med den här minen vänligen.
 

En sak jag aldrig förstått är konceptet: "Gör detta för att distrahera dig själv". Hur? Jag är fortfarande där? Liksom jag kan åka till Bahamas i ett försök att distrahera mig själv men till ingen nytta för jag är, som sagt, där. Det är inte som att jag lämnar min hjärna och själ kvar och drar iväg? Nej, om jag skulle till Bahamas skulle Coco Pops-melodin nämligen fortfarande spelas i mitt inre. Tror jag. Jag har aldrig varit på Bahamas, så jag kan inte veta säkert men jag kan lägga in en kvalificerad gissning. Och om jag tänker på mitt trackrecord hittills, så kan jag meddela att jag har varit där 100 gånger av 100. Min historik påvisar min närvaro totalt absolut tiden. En kommer liksom aldrig undan sig själv? Förutom i de stunder en glömmer allt en är, varit och, potentiellt, kommer bli. Det kanske är den känslan en konstant har i Bahamas? Om ni varit där, berätta för mig som så är sanningen. Förresten så vet jag inte om jag kan säga att jag faktiskt var där när jag inte minns att jag var det. Jag tror att jag har tagit upp detta förut, men jag tenderar att repetera mig i mitt vardagliga liv och någon gång måste det väl smittas till sitt internetpersona antar jag. Liksom när jag var 1.5 dagar, var jag där? Jag vet inte.

 

På Bahamas kanske jag skulle vara jag, fast med bättre hållning, glansigare hår och förbättrad brainbox? Vet inte, men det är alltid värt ett försök, säger jag utan någon som helst plan på att åka till Bahamas under den närmsta framtiden. Nej, jag stannar här med en existentiell ångest som växer sig starkare för varje gång jag lyssnar på "Ingen vill veta var du köpt din tröja". Skoja, har inte hört den sången sedan -04. Fast jag såg att den fanns med på en "Sommarhits-retro"-playlist på Spotify och jag verkligen kastades tillbaka till den och all osäkerhet den ingav i mitt unga hjärta. "Nej, ingen vill veta var du köpt din tröja" tänkte jag och bestämde mig då för att inte blogga om mode? Fast ofta bryr jag mig om var din tröja är köpt, ty den är jäkligt cool. Såg en med Astrid Lindgren på häromdagen. Vill inte ha någonting mer tror jag? Förutom lite booze. Skoja. Vill inte ha booze. (Har väl redan kylen full). (Skoja igen). Men ärligt, den sången var så paradoxal, för den var sjukt poppig, men samtidigt fylld med sanningar... eller kanske snarare antaganden. Och antaganden är alltid antaganden till bevisade korrekta eller falska, så vi kan alla glädjas av tanken på att det finns en möjlighet att folk faktiskt vill veta vart din tröja kommer ifrån. Kan till exempel meddela att den jag har på mig i denna stund är från GAP. Skriv ner det, för det kan komma upp på ett framtida quiz. 

 

Fast ah. Fattar ju vad det som menas med att distrahera sig själv från sig själv, men om jag inte skulle ha låtsas inte förstå skulle det aldrig ha blivit ett överdrivet långt inlägg om saken, så vem är den egentliga vinnaren? Svårt att avgöra tbh men jag tror att det är... jag? Ni? Världen som stort? Kanske. Har förresten aldrig skrivit en inlägg som har varit så uppenbart Dondylion i förut. Nya vyer, vi behöver dem alla. Plus det här inlägget är inte ett kall på hjälp. Tror jag? Skoja, nej det är det inte, kom bara att tänka på't. Ingen sympati behövs åt detta håll, tack ändå! Vi skickar vår sympati dit den verkligen behövs, aka till alla de människor som under de senaste fem dagarna råkat bita in i ett riktigt smuligt päron. Vi står starka bakom er! Var har du köpt din tröja som du har på dig i stunden är det jag nu vill veta? Nu ska jag gå och skriva en rörande dikt om jorden och dess öde. Tjingeling. 


: H

Kan inte hålla mig för skratt:) den minen blir nästan omöjlig att efterlikna.Åtminstone har jag inte så vackra äppelkinder som du.
I denna stund bär jag tre lager med tunna tröjor,samtliga inköpta på Granngården.Du vet det är ju kallt även här i södern.Inatt hade vi bara två grader vamt.
Jag ryser av bara tanken att tugga i smuliga päron eller äpplen.Huh..
Hare hare!

Svar: VIDRIGT!
Linnea Aurora

2018-01-06 @ 15:58:14

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: