Demonstrationer när tiden är rätt

2018-01-01 10:00:00 | Vacuum


 

Nytt år- har ej tittat ut än så hoppas på att världen radikalförändrats över natten. Fler övergångsställen som räknar ner sekunderna tills trafikljusen slår om till rött igen, vänligen. Det är den framtiden jag ser framför mig: det, samt att twistpåsen ska lägga av med dumheter som att ha med en bananchoklad (!) i sin påse. Vem kom på det? Vem bad om det? Ingen jag känner och jag känner över 12 personer. Och det är, som sagt, det enda jag vill se förändras under 2018. Jag må juridiskt sett vara vuxen, men mentalt är jag fortfarande en ekoxe (där vi alla börjar). Skoja. 2018 låter/ser ut när en skriver det, som ett år då det kommer hända bra saker, till skillnad från 2017 som alltid var doomed att gå ner i historien som ett dåligt år enligt mina nummerpreferenser- vilket det också var på många fronter. Liksom titta hur fördömt det ser ut i skriven form, det är numrens ekvivalens till melodin av Prinsessan Estelles namn. Har dock högt hopp -18 och om det visar sig att jag har fel så kan ni väl säga det to my hand cuz my face ain't listening som en säger om en är en majestätisk ordkonstnär, vilket jag är.

 

Här är tre personliga highlights för mig från förra året som 100% kommer leta sig in i framtida historieböcker som summerar året 2017. "Du tog redan upp dem igår?" kanske någon säger. Nope. Det var endast saker som hände, inga highligts- häng med. 1. Jag vann överlägset på Risk. Är i retrospekt nöjd över vinsten, men i stunden var jag vanvettig med skuldkänslor över att skjuta ner armé efter armé, samma känsla som den en har när en sätter någon i konkurs i Monopol (förutsatt att en inte är en av många Monopol-psykopater, vill säga). 2. Jag har inte tappar bort min mobil en enda gång det här året, och det är en bedrift, inte endast för mig personligen, utan för världen som stort skulle jag vilja säga. Varför skrev jag att jag skulle dra upp tre highlights? Måste tänka på en till nu. Vad är det med tre som gör att det alltid är go-to numret? Liksom en kan ju inte bara nämna två, det vore direkt absurt. Ok. 3. Gjorde mitt livs bästa resväskepackning i maj månad. Alltså den var helt otrolig? Ni skulle ha sett hur kompakt den var, det var som att titta på en perfekt fullbordat Tetris där raderna inte försvann efter att de blivit helt ifyllda. I packstunden tänkte jag inte på det, men när jag sedan öppnade upp den någon månad sedan var allt kunde tänka: "wow". Och det var det. "Ja, jag antar att de punkterna var bra nog" säger någon samtidigt som de skribblar ner anteckningar om listan. Tycker personligen inte att de endast var bra nog, skulle personligen ha kallat dem magnifika, men var och en för sig. Vi kanske har olika utgångslägen och förväntningar, vad vet jag.

 

Och bara för att peppra på ytterligare och komma upp i en irriterande mängd ord ska jag göra några förutsägelser om vilka mina tre highlights kommer bli under det här året. Detta är en blottning av mina djupaste drömmar. 1. Kommer hitta de perfekta manchesterbyxorna som jag letat efter sedan år 2011!! (#fashionguru). 2. De kommer officiellt ta tillbaka och börja sälja Liptons Peach & Mango te i vanliga affärer i UK. 3. Jag kommer en gång för alla lyckas skriva ett meddelande på min mobil där alla ord blir rätt första gången. En riktigt stor dröm jag haft sedan T9 försvann. Ser nu att 2/3 förutspådda highlights har med inköp av produkter att göra. Vilket kapitalistiskt svin en är inom sig ändå. Skoja, alla har rätt till att straight up kunna köpa Lipton's Peach & Mango och det står jag fast vid genom vått och torrt. Skulle nästan vilja säga att det är en av mina främsta hjärtefrågor. Funderar på att kanske organisera en demonstration. Tänker mig att vi står utanför mataffärer och har lite samma framtoning som i Father Ted när de demonstrerar genom att säga: "Down with this sort of thing" (underförstått att "this sort of thing" är icke-försäljningen av teet i fråga). Tycker att det låter lovande, dock har året precis börjat så det kanske känns totalt opassande när våren börjar. Eller någon annan årstid, har inte bestämt exakt när denna demonstration skall äga rum ännu, den som lever får se.

 

Och det var det. Om ni har highlights från förra året, dela gärna. Men vill absolut endast höra två- tycker att det borde bli det nya tre. 


: H

2018 blir ett toppeår för dig och mig.Kärleken kommer att blomstra och 2019 kommer vi att vara gifta.Dock inte nödvändigtvis med varandra.Nåja.
Highlights från 2017 får väl bli när jag blev stångad till marken av en tjur.Då såg jag den omtalade tunneln och fick smaka koskit.Highlight nr 2 får väl bli när jag i somras upptäckte att jag har vanskapta fötter.Grekisk fot låter måhända antikt och fint men det är det inte.
Jag har en highlight ytterligare men det två är det nya tre så den berättar jag inte.Jag kan dock säga så mycket som att det är en dröm om dig jag haft.En dagdröm.Du och jag skall ha ett förtroligt samtal mellan fyra ögon eller som det numera heter,mellan två tangentbord.
Tack för att du berikat mitt 2017!
Hare

2018-01-01 @ 11:41:52

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: