Positiva överraskningar av jag:et

2017-10-04 10:46:00 | Vacuum


 

Tänkte bara ta dagen till ära och uppmärksamma det fantastiska i när en positivt överraskar sig själv genom att tidigare ha tänkt igenom och förberett för någonting en senare skall göra. Liksom herre min ge och skapare, känner en sådan extrem stolthet gentemot mig själv när det händer. "Vad triggade denna moderliga känsla inom dig som fick dig att tänka på det nu?" hör jag er fråga. Minns inte ens? Men jag minns att det hände, och att jag i den stunden tänkte: "Nej, vet du vad Linnea? Välsigne dig själv. Djupt inom dig finns det potential". Och efter det så tänkte jag att jag måste börja positivt överraska mer själv mer allmänt, men vet inte riktigt vad jag ska lägga krutet på? Det skulle ha varit hjälpsamt om jag mindes den goda gärningen jag gjorde, men då det inte är min verklighet så tänkte jag om jag bara skulle satsa på alla av livets rum? Börja planera för alla möjliga potentiella situationer då jag kan behöva min egen hjälp för att få ett litet försprång i spelet som är mitt lajf. Det gäller att vara på språng och livet är en tävling jag planerar att vinna, kids. Skoja, här tävlas inte om det inte lagen först avgörs med zig-zag-zug, eller hur det nu stavas. "Förresten så är det riktiga citatet är att livet är en kamp, inte en tävling" säger någon som, likt mig, brukar översätta citat i sin lilla brainbox. Ja, jag vet men jag approprierade det. Skulle personligen bedöma detta som oproblematisk appropriering, men en ska ju inte vara sin egen domare. Är det ett riktigt uttryck? Om inte, så copyright:ar jag det här och nu.

 

I skrivande stund försöker jag komma på exempel på gånger då jag varit hjälpsam gentemot mig själv, men kan seriöst inte komma på ett enda exempel. Men det måste ju ha hänt vid något tillfälle? För jag må känna att jag 99% av tiden gör mig själv en otjänst, men så kan inte vara fallet. Och givetvid har jag alltid en plan B, men min plan B är den samma, oberoende av situationen jag befinner mig i, och den går ut på att dö innan det som ska hända händer. Och i och med att jag ännu finns här, så måste min plan A ha gått rätt exakt 100% av tiden, vilket förvånar på så många olika plan. En del av min person tror att det är en rätt vanlig plan B att ha, men den andra delen tänker att det kanske inte är så? Meddela mig om döden är er plan B, eller om du tänker att det låter gravt ifrågasättbart. Tänker ändå att ett sådant drastiskt alternativ leder till att en omformulerar plan A, om den inte går som det var tänkt till plan A:1 och sedan A:2, vilka fortfarande relaterar till originalplanen. Dock är det möjligt att detta kan leda till svårigheter senare i livet. Hur mycket kan en plan skilja sig från originalet för att fortfarande kunna ses som samma plan? Fanns Michelangelos David i marmorblocket innan han började forma det? Hur många gånger lagar en en vas innan en kastar den? Läste det sista någonstans ca år 2007, så cred till den som skrev det. Tänk om jag ej hade läst det då, och mints (sjukt ord, jag säger det varje gång jag skriver det, men tänker säga det igen) det nu, hur skulle den där tankegången ha slutat? Ingen vet, säkert med en referens till Babar eller något. Inte för att tankegången slutade där, kom inte ens fram till någonting.

  

Men nu när vi ändå talar om Babar, vilket vi gör, så vill jag ta upp en sak om de böckerna, eller förresten det är främst om tv-programmet. Det jag vill säga är: finns det ett mjukare, rundare och mildare tv-program än det? Tror ej det va. Det påminner mig verkligen om en riktigt len sten. Liksom tänk på introt, eller lyssna på det här om ni inte minns det, och för fram en sång som får en att känna att en bor på ett moln mer än den gör. Ah, det är så wholesome. Om världen en dag får se frid och då bestämmer sig för att ta till sig en sång som speglar det, så önskar jag att det här var den här sången som fick representera dess gemenskap, välmående och mjukhet i alla icke-existerande hörn. Som en stark andraplatskandidat har jag introt till "Mjölktandsmössen". Riktigt ryser när jag tänker på det introt, även det är väldigt lent. Tänkte köra med en till len-metafor här, men insåg sedan att det definitivt inte behövs i den här världen, det skulle inte vara ett steg mot den där utopin jag nyss pratade om. Söker nu efter fler kandidater till denna världsomvälvande lista, så kom med idéer! Men om någon spottar fram "Trasdockorna", så kommer jag skrika rakt ut, inte endast av ilska, utan främst av skräck. 


: Hanny

Hoppas att det blir en god vana att du förbereder dig.Livet är inte en tävling eller en kamp utan ett lotteri.Av alla miljoner spermier var det bara du som kom fram.Likaså berättades det att man numera vinner Nobelpris.Vem som helst kan tydligen delta i ett lotteri och vinna Nobelpris.Ja det stod på Text-tv att forskare xx hade vunnit Nobelpris så jag antar att han deltog i nåt lotteri?
Varma hälsningar från helvetet på jorden-Malmö.

2017-10-04 @ 14:24:45

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: