Kapabel och kool

2017-10-09 12:50:00 | Vacuum


 

Lärde mig en väldigt världsomvälvande sak för ett tag sedan när jag tittade på ett TedTalk eller något och det är att när det sägs att det är, i princip, omöjligt för människor att nudda sin egen armbåge med tungan så är det yttersidan av sagd armbåge som menas. Yttersidan. Inte insidan. Jag måste totalt omvärdera hela min personlighet nu, för stora delar (överdrift) av min karaktär är byggd på att jag kan slicka på min egen armbåge och resten av det jag är har som spritt sig utifrån det faktumet. Men jag har alltså kört den omenade versionen. Vad ska jag ta mig till? Är detta någonting som majoriteten av folk vet, att det är utsidan som menas? För jag visste det inte förrän för några dagar sedan, som sagt? Om så är fallet- att det inte är vida känt att det är det som syftas på- så kanske jag kan hålla det inom mig och bara köra vidare på min innerarmbågs-spår? För det är verkligen min grej. Så där ser ni hur kapabel och cool (kool) jag är på alla sätt.

 

Eller så kanske jag helt enkelt måste finna en ny talang att bygga min person kring. Men då är frågan vad den talangen kan vara- jag är nämligen en relativt talanglös person och har liksom inte en hel hög skills som ligger och väntar på att få visas upp. Eller förresten så kan jag säga att jag är ganska bra på att komma på namn en kan ge till husdjur? Karl och jag är i kollaboration inom den branschen och har minsann diskuterat eventuella bokpubliceringar om ämnet, titulerade bland annat: "53 names to name your feline mate", "14 names for a canine", "Feathered foes and what to name them" och "Got a lizard? We've got a name". Alla idéer direkt från Karls brainbox så vill ni prisa henne gör det i kommentarerna under så ska jag framföra era hälsningar och eventuella gåvor (myrra, guld och rökelse endast vänligen). Men det är inte någonting en kan dra fram på ett party. (Som jag är på varje kväll, tjugofyra timmar om dygnet, 364 dagar om året). (Skippar en (eller två om det är skottår) dag för då vilar jag). (Och den dagen är- ni gissade rätt: Tjugondag Knut). "Ah Bobby, du kanske kan prata baklänges flytande, men jag kan komma på jäkligt bra namn att använda på husdjur! Fast jag behöver egentligen min parter in crime för att komma på de mest ultimata namnen och hon är för tillfället inte närvarande, så det jag kan ge dig i den här stunden är i ekonomiklass. En svart katt säger du… eh Lakrits?". Så skulle jag ha sagt och sedan glidit iväg på mina heelys jag envisas med att ha på mig dag in och dag ut. 

 

Så ja, för tillfället har jag något av en identitetskris, så om någon kan hjälpa mig att komma på en ny talang jag kan utveckla skulle det uppskattas högt. Plus om ni var jag, skulle ni mörka faktumet att det är yttersidan av armbågen som menas? Och jag vill även, gärna, veta om ni har några specialtalanger? Mvh, vet ej längre vem jag är eller låtsas vara. Känner mig som en kvadrat som egentligen vill vara en hexagon. 


: Cornelia

Din talang är ju att skriva den här bloggen!!

Svar: Ahhhhhh :)))))
Linnea Aurora

2017-10-10 @ 16:31:46
URL: http://corneliae.blogg.se/
: Ellen Gräntz

Mina vänner säger att jag måste sluta säga att jag har en identitetskris eftersom jag har det prick jämt. :-))

Svar: Jag relaterar!!!
Linnea Aurora

2017-10-12 @ 00:14:50
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: