Som en checklista utan punkter

2017-11-10 12:50:00 | Vacuum


Läs dikten med den här blicken.

 

Hallå kids, samt alla NKOTB som alla verkade lyssna på, på den tiden innan jag kom hit och förstörde den dåliga stämningen i alla världens rum. "Men en förstörd dålig stämning, är det en bra stämning?" frågar någon. Haha, ja. Humorn en besitter alltså. Måste tagga ner. På tal om humor, fast egentligen inte alls så 50% av gångerna jag menar att skriva "of" råkar det bli "og" och jag känner mig då direkt som Sofie i Sofies Värld när hon bah: "Hvem er jeg? Hvem er Sofie?". Som sagt- humor. Men ah, alla är väl komiker där jag kommer ifrån. Vad kan en göra åt'et liksom. Det här inlägget har redan börjat dåligt, så kan lika gärna fortsätta på det spåret. Och bara för det ska jag slänga in den här klassiska dikten jag skrev i ren hämnd -07. Den är rätt intensiv och tuff så ta ett djupt andetag innan ni börjar läsa.

 

LOBO

 

Raka tänder

Ont i tån

Du vill strypa mig när jag smilar

[:smajlar]

"Sluta"

Jag lyssnar.

Och stänger direkt truten.

Snuten var redan här.

Den här dikten är till dig Lobo

mfl.

För sveket-

bristen på luft i min strupe,

och mörkret i min själ.

 

(I faderns, sonens och den helige andens namn)

(Hey macarena)

 

Mh. Vill ni höra fler passivt-aggressiva dikter kan ni boka mig för liveuppläsningar för endast 1100:- per rad alla dagar under året, förutom under påsk då höjs priset med 50%. Mat på bordet ska jag väl få ha. En måste väl överleva i det här kapitalistiska samhället vi lever i. Det är inte jag som sätter reglerna, det är marknaden. Tänk på det nästa gång du träffar mig på stan och tvingas betala 340:- för ett hej från min sida.

 

Ok, har nu bara två till saker att säga. För det första så kom jag att tänka på de där blå plastkistorna med glass från GB häromdagen. Säljs de fortfarande? Har nämligen inte sett dem på orimligt länge. Var har de tagit vägen? Ni vet, de där som gav intrycket av att de innehåll betydligt med glass än de gjorde. Fast det var värt att köpa den ändå trots den lilla glassmängden i och med att det fanns en överraskning på undre lagret. Den som skulle ha bytt överraskningen mot mer glass är, vad jag skulle vilja kalla för, en dåre. Och nu till det sista (det här inlägget känns som en checklista med punkter som egentligen inte hänger ihop som ändå samlats under samma rubrik): jag såg en reklam för ett tag sedan där det stod "latin pink" vid ett tillfälle, men jag felläste det som "latin punk" och tänkte för mig själv: "Ah, det var faktiskt jäkligt latin punk". Vet inte ens vad latin punk skulle innebära, men jag visste det i stunden. Och det, kära vänner, är ett tecken på en äkta visionär. Och om ni säger emot det så kan jag säga att jag håller med samt att jag rekommenderar er att titta på Sofies Värld för att varva ner och få de ilska känslorna att svalna av. Stark film 10/10. Eller skriv en passivt-aggressiv dikt. Valet är ert. 


: Hanny

Nja,1100 är lite dyrt förstås.Men är du avdragsgill så kan jag sträcka mig till 800 per dikt.Mat? går det bra med skånsk vildgås? Det är ju Mårtensafton idag så det hade ju passat bra.Det skulle vara roligt att få bjuda dig på skånska delikatesser.Svartsoppa.
Positiv överraskning att få se dig här en fredag.
Hare!

Svar: 800 per dikt är en DIREKT rip-off!!! Hahah
Linnea Aurora

2017-11-10 @ 22:05:51

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: