Rör en om i såsen för att det är roligt?

2017-11-30 10:35:00 | Vacuum


Innan grädd-nederlaget. 

 

Nej men hej kära ni, som jag skulle ha sagt om jag var min faders mor (som jag planerar att nämna två gånger längre ner i det här inlägget #organised). Om ni befinner er i tentatider nu- hoppas det går vägen för er etc. När jag tänker på tentor så tänker jag nästan uteslutande på mängden snacks som vissa hade med sig på långa sådana. Liksom det var på gränsen till sjukt. Folk kom in, packade upp sina pennor och vattenflaska och drog sedan fram typ: te, en Coca Cola, en juice, en drickyoghurt, en vanlig yoghurt, en liten påse chips, en banan, en påse Gott och Blandat, en Marabou, ett smörrebröd med lax och rostad kapris. Liksom? Ok tentan är 5h, men det är bara 5h. Men alla får väl göra som de vill, det är väl upp till dem. Plus att de kanske tog med ett flertal snacks för att ha ett val. Liksom om det går bra och en behöver toppa upp: ta en banan. Om det går mindre bra och en vill ha lite emotionellt stöd i form av snacks: ta en rad av Maraboun. Det är möjligt.

 

Förresten, på samma universitet så dykte det upp en väldigt konstig trend: drickyoghurt. De var plötsligt överallt? I alla föreläsningssalar, seminarium, på campus- alla vandrade omkring med drickyoghurt. Det var som att befinna sig mitt i någon sorts kult. Vet ej vad som pågick, såg dem aldrig ens säljas någonstans? Undra om det fortfarande är fallet... en dag skall jag ställa mig utanför och bah stirra på vad folk har i händerna snack-wise när det kommer ut genom dörrarna. Möjligtvis även konfrontera dem med frågan "Vad har du förtärt idag?" likt min granny-gru en gång sa till mig. (#first) för att verkligen gå till botten med hela grejen. Kanske var det endast en av de där mat-fadsen som dyker upp ibland. Som gul ketchup. Kul var det i vart fall.

 

På tal om kul så är det nästa ämne jag vill ta upp. Vill egentligen bara lufta en rolig sak som hände en gång när Karl, jag och några till hade väntat på skjuts i 3 timmar (bokstavligen, detta är inte en överdrift). Efter denna eviga väntan så dykte skjutsen upp, och vi sa, lite sarkastiskt: "Thanks for turning up Seth" och han bah: "No problem". Helt genuint. Haha. Strålande reaktion, jag bedrövades mina revben av innerligt skratt. Dock låter det tråkigare än det var, men så är det väl oftast. Personligen har jag varir rolig exakt en gång i mitt liv, och låt mig dela när. Det var när jag och min son Felicia var i en affär i Berlin för att köpa en dessert att ta med till hotellet och jag sa: "Åh den här med grädde, den ska jag ha". (Den såg bra ut, och då jag är en väldigt ytlig konsument så talade den till mig). När vi sedan befann oss på vårt hotellrum sa jag, med äcklad röst: "Ew. Jag har alltid hatat grädde". Vilket är sant. Och den händelsen är rätt beskrivande av mitt liv hittills. Och det var den enda gången jag var rolig. Kommentera om ni inte kan andas av skratt nu.

 

Och nu, bara för att vackert binda ihop det här inlägget skall jag avsluta med en ändå rätt djupsinnig sak som sades till mig av min farmis (#second). Eller ja, den är inte djupsinnig alls förresten, mer ifrågasättbar om något.

 

Jag: "Ska jag röra i såsen?"

Granny: "Ja... det får du väl. Om du tycker det är... roligt"

 

Ah roligt och roligt. Ville väl mest vara hjälpsam, men ok. 


: Hanny

Får jag en son skall hon heta Felicia.Det är ett mycket fint pojknamn.Det var ett mycket roligt inlägg och i skrivande stund ligger jag på.parkeringen på asfalten och bävar.Jag tror att ett revben har sprickor också.Det är kul.
Hare

Svar: Håller med!
Linnea Aurora

2017-11-30 @ 16:52:06

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: