Svar på tal till Gud om subjektiva fröjder

2017-05-24 13:33:00 | Vacuum


 

Såg någon sorts reklam (eller reklam var det väl inte, Gud vet vad det var) om att bananen kunde vara borta om sex år, men eftersom jag inte läste mer än rubriken kan det ha vilselett mig och min hjärna. Men vill helst inte att det är sant för bananer är en så bra frukt? Brukar alltid tröttna på frukter, speciellt päron (utom på vintern, som jag skrev om här) irriterar mig för de är verkligen sjukt basic (inget illa menat) (fast jag menar illa) och det är ofta synen av dem som triggar tankar som: "Kan de inte shippa hit lite nya frukter alternativt uppfinna några nya snart, orkar inte leva med denna homogena fruktdisk!?". Fast bananerna finns verkligen där i alla lägen. Har aldrig sett en banan och tänkt att jag är trött på fruktdisken. Älskar'om.

 

Jag ogillade dem dock när jag var liten (pga av trauma, vill ej prata om det, är ännu ärrad) och jag tvingade min moder att säga till lärarna att jag var allergisk, så att jag inte skulle behöva konsumera dess gula skepnader på fruktstunden. Och min moder, bless her, gjorde det- så jag var fri från fler banantrauman tills vi återförenades i äkta kärlek några år senare. Ah, hon är en äkta hjälte. Tvingade henne även göra samma sak med melon och den "allergin" hänger kvar än idag då jag har sådan avsmak för all sorts melon att jag knappt kan tala om det utan att spy i min egen mun. Denna åsikt möts ofta av konstiga blickar när den uttalas (och jag uttalar det ofta för jag kan ej hålla tyst om det- ursäkta det starka ordet- hat, jag känner inför det hela) men hoppas på att ni är förstående och inte kommer lämna kommentarer som "Jesus. Vad är din skada? Tycker du inte ens om vattenmelon #bästafruktennågonsin #lovesummer" för om så är fallet så vill jag bara säga: nej, inte ens vattenmelon. Eller rättare sagt: framförallt inte vattenmelon. Måste andas långsamt bara för att åter finna min inre frid.

 

Hoppas ej att er bild av mig har försämrats nu. Och jag hoppas inte heller att er reaktion var som min grannys var när jag kom hem till henne och farfar utan att meddela min ankomst först och hon bara stannade upp och sa: "Nej. Ne-ej. Jag kan inte tro det. Jag kan inte tro det!!?". Chilla, jag kom hit utan att meddela er först, jag har inte yttrat hemligheten om min egentliga identitet. (Spiderman).

 

Min poäng med detta är att jag vill normalisera en avsmak för melon, så om någon av er kan relatera till mig och mina smakpreferenser skriv en kommentar nedan så ska jag se till att aldrig bjuda er på någonting med melonsmak när ni kommer och hälsar på (som om jag skulle ha det i mitt hus ändå, men löftet kvarstår). Samt att jag tycker att en ska få skapa sina egna åsikter om saker som är subjektiva. Bara för att Gud (experten) kommer och viskar i ditt öra att "melon är en gåva och en delikatess" så har du rätten att säga: "Vet du vad Gud, du må vara experten här, men detta handlar om subjektivt njutande och jag finner detta ligga på den negativa delen av skalan så sluta andas i mitt öra om det, du är ej en expert på nöje". Kan även appliceras på cirka allting annat. För fler svar på tal till Gud, återvänd vid lämpligt tillfälle. 


: Hanny

Jag brukar alltid googla ditt ämne för dagen,så ock idag, för att kanske få nya vinklar på det.Googlade melon och första träffarna var breast melon.Det fick mig att tänka på mina yngre dagar när jag och kompisar spanade tjejer hemma i byn och jämförde deras meloner.Så jo,melonbröst tycker jag mycket om.Jag låter det vara osagt hur Google kunde koppla min sökhistorik med just denna sökning.Vi kan ta det mellan fyra ögon ifall du vill? Jag känner att mina kommentarer numera något tvångsmässigt är lite småfräcka.Funkar det för dig? Jag har ett ytterst seriöst ämne i tuben för analys av dig.Skall bara formulera mina frågor kring det.Det handlar om Bibeln och skattelagstiftningen.

Svar: Mycket mystiskt! Låter som en mycket stark fundering!
Linnea Aurora

2017-05-24 @ 17:19:22
: Elvira

hahaha alltså det här inlägget är så ROLIGT? jag gillar dock melon. atackälskar ej och gillade nog mer som yngre men tycker ändå det är rätt gott om det är en god en. hursom: kommer återkomma till din blogg!

Svar: Ahhhh <3333
Linnea Aurora

2017-05-24 @ 19:23:43
URL: http://morkblatt.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: