Intresse: world peace

2017-05-25 13:22:43 | Vacuum


 Denna bild, tagen 09, vittnar om mitt stora intresse. 

 

Var inne på Facebook häromdagen (säger jag som att jag aldrig brukar vara inne där, det brukar jag trots mina tidigare tankar och önskningar om att bege mig därifrån, men som ni kanske nu förstått så har det ännu inte skett) då jag läste någonstans att en kan se vad FB vet om en; vilken information det samlat på sig liksom i det syfte att rikta "rätt" sorts reklam mot en. Slugt som satan, men låt oss se förbi det. Så jag gick in på mina inställningar där en kunde se denna info och det fanns ett flertal olika kategorier av saker som Facebook snappat upp. Typ intressen, om en bor i det landet en föddes i, ungefär var en placerar sig på den politiska skalan, genre-preferenser i underhållning etc. Saken var dock den att Facebook hade funnit endast ett intresse som jag har. "Vad var det?" hör jag er undra. (Det borde ni ha kunnat räkna ut, med tanke på rubriken på detta inlägg samt bilden och bildtexten ovan tbh). World peace. 

 

Är förvisso en stark supporter av world peace, men jag tror ej att jag skulle beskriva det som ett intresse? Tänk er när en sitter i en sådan där cirkel (of doom) när en ska presentera sig själv och säga någonting en är bra på eller någonting en tycker om att göra, som en alltid tvingas göra, och en sa det.

 

Ledare: "Ok, om vi börjar med dig närmast mig här och så går vi runt. Säg ditt namn och ett intresse du har"

Greg: "Jag heter Greg och mitt intresse är att laga mat"

Ida: "Jag heter Ida och mitt intresse är bergsklättring"

Tim: "Jag heter Tim och mitt intresse är att spela gitarr"

Jag: "Jag heter Linnea och mitt intresse är world peace"

Ledare: "Kul, men strikt talat är det inte ett intr-"

Jag: "Mh, men Facebook sa att det är det, så tänk efter innan du talar ytterligare"

 

Inte endast skulle alla vara förvirrade över val av intresse, det skulle även förstöra stämningen i rummet och om det är någonting jag inte kan stå ut med så är det en dålig stämning. Framförallt inte om det är jag som har förorsakat den av totalt onödiga skäl. Fast det finns stunder då dåliga stämningar är nödvändiga; exempelvis så såg jag till att det blev rätt dålig stämning i ett rum för ett tag sedan då en person djupt förtjänade det och det hela var tvunget av hanteras av en tredje person som drog sig in i konversationen och bah: "Alltså kan vi prata om något annat" efter fyra timmars diskussion. Kan meddela att ni alla skulle ha varit på min sida i denna situation, framförallt med tanke på att min motståndare befann sig på fel sida historien. (Tänkte sätta in en smiley här, men ändrade mig i sista stund). (Så ni vet liksom). (Om detta var ett sms skulle jag ha gjort det). (Men eftersom det inte är ett sms- voila, ingen smiley). (Det här är sådant behind the scenes extramaterial som en endast kan få på linneaaurora.webblogg.se). 

 

Kom helt av mig nu, då jag åter blev upprörd när jag tänkte på diskussionen jag befann mig i. Kan kommentera den ytterligare om jag är med i typ... Nyhetsmorgon eller något. Eller förresten, Gokväll då det är mitt fave. Gud, skulle sitta i soffan vid den där jordgloben där en får visa vart en tycker mest om och vara och verkligen gå in i detalj i vad som sades och programledare skulle säga: "Detta är inte relevant?". Och jag skulle svara: "Är inte förståelse, acceptans, förnuft och medmänsklighet alltid relevant Beppe Starbrink?" och han skulle bah: "Jo, det har du rätt i". Ah, en dag.

 

Och det var allt jag hade att säga. Mina frågor är följande. 1: Är world peace ett intresse? 2: Om ni hittar till den här intressefliken- vad har Facebook, de jäklarna, samlat ihop för intressant info om er? 


: Hanny

Det är helt underbart att få läsa ett inlägg av dig på själva Kristiflygare.
Jag har en profil på facebook som jag inte uppdaterat sedan 2014.Jag var med i en grupp om Vilhelm Moberg och råkade gilla boken Rid I Natt.Efter det kom det konsig reklam från,förvisso snygga,escortflickor som wanted to spend the night together.
Jag har fått en del förfrågningar ifall jag sitter i fängelse.Folk är konstiga.Måste man vara i fängelse ifall man inte uppdaterar FB?
Det som eventuellt oroar mig är ifall jag någon gång i framtiden söker arbete och eventuell arbetsgivare undrar varför jag inte uppdaterat min fb.Hen tror kanske att jag suttit av några år för tjyvskytte eller bokföringsbrott? Kan du hjälpa mig att upprätta en historik från 2014 och så,ifall det blir aktuellt? Jag behöver nog några fler vänner också.Jag får väl köpa vänskap på fb precis som Gudrun Schyman köpte följare på twitter.Gudrun och jag är mycket ensamma tydligen.
Styrkekram/Hanny

Svar: Det kanske är någon sådan oskriven regel att en borde uppdatera om en inte är där! Det kan bli problematiskt haha!
Linnea Aurora

2017-05-25 @ 18:15:55
: Camilla Å

Ja, fred är ett intresse ofc! Men det får ju ta upp en stor del av ens liv isf, typ jobba på FN
.
Nu har jag spenderat ett par minuter för att hitta till mina intressen på FB, men blir lite konfunderad, vet inte om det är rätt. Hittar till "Dina annonsinställningar -> Dina intressen" och hade massor med förslag där, baserade utifrån kategori. Du får ett exempel ur varje. 1) Näringsliv: "Data analysis". 2) Nyheter och underhållning: "Barbiedocka". 3) Resor och platser: "Honduras". 4) Mat och dryck: "Margarita". 5) Shopping och mode: "Behå"

Me in a nutshell!

Svar: PERFEKT!
Linnea Aurora

2017-05-26 @ 09:14:48
URL: http://camillajill.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: