Framgångssagor

2017-05-03 08:15:00 | Vacuum


Här är jag, betydligt yngre än jag är nu, med mer tro, mer värme och mer hår. Ballongerna representerar friheten jag nu lever med.

 

Jag är fri y'all. Skönt för mig, låt oss gå vidare. Ni kanske undrar vad jag har haft för mig sedan sist vi hördes? "Det var två dagar sedan" hör jag två personer säga. Mh. Skrev förra inlägget, och de cirka tolv tidigare, i mitten av april såattee. Går verkligen in för mitt pålitliga schema, och om jag inte, indirekt, kommer omnämna denna (fantastiska) planering under "time management and forward planning" på mitt CV i framtida dagar så har någonting definitivt gått fel, både hos mig som person, men även i världen i stort. Skönt att allt i världen är tipptopp nu iallafall, inga ifrågasättbara saker som pågår så långt ögat kan nå. Kan nämna tre (3) saker jag gjort sedan senast:

 

  1. Har, återigen, bränt mig på min hand.
  2. Har, återigen, råkat stabba min hand.
  3. Har, för första gången, korrekt kalkylerat standard deviation.

 

Så sammanfattat har min ena hand sett bättre dagar, men mitt självförtroende är på topp efter den där kalkyleringen, jag är odödlig etc. Förresten så tvingades (ja) jag göra någon sorts kladdkaka häromdagen efter att jag, tydligen (så var ej fallet), i september, lovat att jag skulle bjuda på något sorts bakverk. "Vad gjorde du för att ta din kladdkaka din en ny nivå?" hör jag Mary Berry fråga. Ni kommer aldrig kunna gissa. Jag hade i tre Weetabix för att få slut på dem. "Framgångssaga?" frågar Berry vidare. Jo vars, tackar som frågar. En kunde definitivt känna att det var Weetabix i den, men det var det ju också så det är inte direkt en överraskning. Plus att jag målade en katt på den i florsocker (blandat med vatten, är väl inget djur heller). Det råkade också flyga ut x-antal florsocker...korn (?) på köksbänken, efter att ett sådant där svampmoln uppstod och mina flatmates bah: "Snorta sockret". Wtf nej, vad är er skada. Kan säga att jag motstod det grupptrycket som riktades mot mig och att det är ett starkt tecken på integritet, vilket är ett viktigt personlighetsdrag att ha om en en dag skall bli Amerikatts pressi. Eller ja. Har så någonsin varit fallet? Jag vet inte, men står fast vid det jag sa. Rörande berättelse.

 

Har annars inte tänkt på speciellt mycket, måste erkännas. Eller jag tänkte på Stallkompisar igår under ett rätt långt tag. Sjukt bra serie, skulle vilja se den igen. Finns säkert på Youtube, men vill ha den svenska dubbningen för att verkligen kunna njuta. Australien är mästarna av barn-tv förresten, typ allt bra har kommit därifrån: Stallkompisar, Tvillingarna på Home Farm, Bananer i Pyjamas. De vet vad de gör helt enkelt. Dock får vi ej förglömma de svenska mästerverken som jag talar om i cirka varannat inlägg, bara för att det är allt jag har att klingra mig fast i. Jag tänker: Kajsas Ko, Vintergatan, Skurt. Samt typ... Den Vita Stenen, men min moder är typ med i den så har aldrig kunnat ta den på allvar. Typ på samma sätt som jag ser på Abbe som min far i Madicken. Det enda jag minns är att Hampus åt en flugsvamp. Förresten så finns det mer cred i barnprogramskunskaper än ni kanske tror, kära vänner. Endast för två dagar sedan hände exempelvis detta:

 

Person 1: "What's that kids TV show called about that big do-"

Jag: "Clifford, the big red dog"

Person: "Oh yeah"

Jag: "There was also a spin-off called Clifford the small red puppy"

Person: "Really?"

Jag: "Mh"

Person: "Cool"

 

Och där kan vi alla se hur pass imponerande det är. Har ingenting mer att säga nu, men kan lämna er med denna tankeväckande antikvitet, som vi alla älskar mer än vi älskar livet självt :PPppPPPpppPp.  


: Hanny

Håller med dig.Australiska ungdomsserier är alltid bra.Man minns också serier som Tillbaka till Eden eller Floden blev mitt liv.Har du inte sett dem så gör det! Kan du hålla dig från att fälla en endaste tår är du en mycket hårdhudad kvinna eller mö:)
Skämt till sidan,de är bara så bra.
Standard deviation lärde vi oss redan i grundskolans högstadium.Skolan var effektivare förr tror jag.
Har du sommarlov nu då?
Varför bränner du dig hela tiden? Tränar du för att bli fakir?

Svar: Har ej sett! Skall kolla upp!! Känns som att jag också kan ha gjort det???? Är DJUPT osäker dock, haha! Fakir är mitt drömyrke så KAN vara så ja!!
Linnea Aurora

2017-05-03 @ 09:35:29
: elin

Så fin blogg du har!<3

2017-05-03 @ 20:22:55
URL: http://devote.se/johnssons
: Linda

Men AJ, det gör ju skitont att bränna sig :(

Svar: JA!!
Linnea Aurora

2017-05-04 @ 08:35:43
URL: http://lindaviktoria.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: