Naturlig fruktöppning, uppenbara nyheter och oklara bibelord

2017-03-16 07:00:00 | Reflektion


Här är en bild som inte har någonting med någonting att göra. Ville mest bara visa upp att jag en gång hade en fläta. 

 

Tjabba tjena hallå! (Shout-out till alla Nicke & Mojje-fans där ute i stugorna). Bara för att passa på att få in lite fler Nicke & Mojje-referenser nu när jag ändå är igång så vill jag bara säga: var ligger landet där man böjer bananerna? Samt typ... barnväktarna? Vet ej, var aldrig ett så stort fan trots att jag faktiskt har varit på deras konsert #blessed. Iallafall, nu skall vi gå igenom vad vi har pratat om den senaste månaden- se till att riktigt njuta av detta alltså. Gå och fixa en kopp Lady Grey eller något och kom sedan tillbaka. Ok. Bra. Skoja, se till att sänka era förväntningar innan ni fortsätter läsa. 

 

När jag ändå talade om bananer ovan, så har vi faktiskt diskuterat banan-öppningstekniker. Pigg-hållet eller ap-hållet, var frågan och det måste sägas att det med 100% majoritet var pigghållet som vann på den här hemsidan. Skönt att veta, jag kan nu slappna av på kvällskvisten när vi har kommit fram till detta. Dock måste vi respektera aphålls-öppnarna, det är viktigt, inte endast för vårt sjäsliga och psykologiska välmående utan också för världen som stort. Och det är min gripande sensmoral i det här inlägget, så om ni förväntar er mer visdom skulle jag avråda er att fortsätta läsa. Eller förresten, det kanske sneakar sig in lite mer visdom längre ner, jag vet inte- jag har inte skrivit det än, så allt är möjligt. På tal om aphålls-öppning så skrev jag att jag aldrig träffat någon som öppnar som öppnar en banan från det hållet utan att peka ut det "naturliga" i det. Detta måste jag nu ta tillbaka, för jag fann mig häromdagen i en konversation om just bananer och öppningsteknik kom upp (ja) och personen i fråga sa att hen öppnade där nere och sa sedan ingenting om apor, så mitt liv är nu förändrat. Tyckte bara att det var värt att nämna.

 

"Vad mer har vi pratat om?" kanske en av er nu frågar. Tack för frågan- jo, vi har även pratat om det faktum att giraffer är fyra arter och inte endast en som det tidigare troddes. Jag undrade då, i en dimma av naivitet, hur detta skulle påverka giraffsamhället och att jag innerligt önskade att detta ej kommer leda till krig, vilket allt som oftast är det som händer när det kommer till homo sapiens och olikheter. Men då pekade Kattis ut att girafferna säkerligen vetat detta sedan typ för alltid, vilket är en jäkligt stark och god poäng. Det känns som att när de hörde om den här nyheten på TV så tänkte de: "Men omg, givetvis, detta är ej nyheter- wtf?" ungefär som jag, och resten av människorna som minst en gång har reflekterat över livet tänker, när de på nyheterna rapporterar om en ny studie som visar att typ... stress kan vara en bakomliggande faktor till mental ohälsa. Bah, no way dude, no way.

 

För att fortsätta på djurtemat som vi definitivt var inne på- det där med att en måste gå upp tidigt om en är bonde av (för mig) oklar anledning. Hanny hade en teori om detta som jeg (läs på norska) vill dela med allmänheten. Jag citerar: "Under morgonkaffet funderade jag på att det kanske beror på att vi som lever på landet ofta får förlita oss till högre makter och bibelorden följer oss sedan barnsben och bibelstället där 'den som inte arbetar skall heller icke äta' kan ha att göra med att vi går upp kanske tidigare än andra. Du får analysera den teorin". Jag gillar det jag hör och om detta var fallet skulle jag gladeligen ta det till mig. Dock finner jag att bibelorden "den som inte arbetar skall heller icke äta" är i frågasättbara. Gillar't ej, skulle ej ha skrivit själv, står ej för't, etc. Men om ni läser inlägget här, så gav jag ett exempel på ett nytt budord jag skulle ha satt in, och det står jag fast vid ännu. Borde studera detta närmare i framtiden- jag återkommer. 

 

Och slutligen vill jag bara säga att det är skönt att ha stöd när det kommer till möjligheten att jag, i framtiden, blir president (av något land- vet ej ännu) (Sverige antar jag- ner med monarkin så jag kan "ta över" nu då- sätt igång och jobba för det om ni vågar). Det verkligen värmer att veta att så är fallet, och om jag övertalar min familj att även de slänga in en röst på moi så är jag ännu ett steg på vägen. Måste börja skriva mitt manifest snarast. Men som sagt så tänker jag mig att vi är en grupp som representerar folket på presidentnivå så alla är välkomna så länge som ni inte häller i mjölk i koppen innan ni häller i kokande vatten, när ni gör te. På tal om presidenter, så stod min föreläsare och trash-talkade (vacker svenska) D. Trump i tisdags och mitt i en mening så slängdes dörren upp, men ingen hade öppnat den, och ingen stod utanför och föreläsaren vände sig dramatiskt om och sa: "JESUS- if that was not the ghost of Donald Trump I don't know what it was". Och med de orden avslutar vi för idag. Ring ring, nu ringer klockan ut. Tjena tjabba hallå, eller hur N&M nu brukade avsluta sina program. Meddela mig om ni vet. 


: Hanny

Det är knappt en tror att det redan passerat en månad sedan du senast gjorde en sammanfattning.Snart dags för vårsådden känns det som.Nä,det var väl mer förr som bönder offrade och bad till en Gud.Numera har vi ju som kanske bekant eu-stöd i kubik.Skit med Brexit för det varslas att bidragen kommer att minska.Får väl skaffa ett gäng barn så att barnbidrag får kompensera.Spill inte din säd på Hälleberget som det står i Bibeln?
Tjusig fläta btw!

Svar: ELLER HUR! Ah men typ!
Linnea Aurora

2017-03-16 @ 11:25:05

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: