Kval, eldsjälar och en (o)tippad revolutionär

2017-03-12 01:49:31 | Vacuum


 Offentlig plats där grodan annars skulle ha sjungit.
 

Hej! Vgd? Inget, dd? Inget spc. Ok. *vibb* *vibb* *vibb* Sluta. Haha nej. *vibb* *vibb* *vibb*. Lägg av med vibbarna. *vibb* Jag kommer blocka dig. Nej, blocka mig inte! *vibb* /Bobby är offline/ [Dagen efter i skolan, klockan 08.05]: Snälla avblocka mig! Nej. Snälla! Förlåt för vibbarna! Ok, jag gör det ikväll. [Hemma, klockan 18.30]: /Bobby är online/ Hej! Vgd? Inget, dd...

 

Och det var ett utdrag ur min framtida pjäs "Svunna tider". Se den på Dramaten hösten 2018. Varje liknelse till verkligheten är ett missförstånd. Och om ni bah: "Det där är visst baserat på verkliga händelser". Eh nej? Våra konversationer såg ut såhär, så tänk om.

 

Förutom att skriva på det framtida mästerverket ovan så håller jag på att skriva på en uppsats, och tillåt mig bara att säga att det känns som att jag har åldrats 15 år, under skrivandet av denna essä. Vet dock inte varför, det är inte ens ett speciellt komplext ämne men vad skall ett simpelt ägg göra? Det finns iallafall en definitiv bottenpunkt: introduktionen. Alltså. Ok. Introduktioner är botten av botten. Liksom, förstå mig rätt här: jag avskyr research med en passion, men introduktioner är ett steg upp (eller ner beroende på var en står). Min tanke under hela skrivandet av den är, utan att överdriva: "Ska jag bara ta mitt liv här och nu?". Tur för min själ (och mänskligheten i stort) att jag inte har gjort det ännu, men om jag lämnar jorden inom en snar framtid, av eget vållande, är det en 99.9% säkerhet att det är en introduktion som ligger bakom det. Shiet, blir provocerad av att ens tänka på det. Om jag var en person som höll på med boxning skulle jag ha boxat som satan nu.

 

"Hur har du tid att skriva det här inlägget om du håller på med en uppsats?" frågar ni nu. Jo, det kan jag svara på. (Samt, låt en kvinna leva!) (Ha- som om jag är en kvinna, skulle säga att jag är mer en... mö?). Jag skriver detta söndagen den 12 mars, klockan 01.16- det är hur mycket genuin och passionerad kärlek jag lägger ner på den här hemsidan och dess publiceringsschema. Nominera mig till årets eldsjäl eller något- Gud vet att jag förtjänar det mer än någon annan i Sverige, där jag inte ens befinner mig. Och bara för att understryka att detta skrivs live (eller ja, allt skrivs väl alltid live när det skrivs) så kan jag bevisa det genom att meddela att #melfest låg typ trea på listan över Twitter Trends i Storbritannien tidigare ikväll. Så ja, inga fake news från det här hållet. Allt på den här hemsidan är väl-researchat. Inklusive uttalandet om grodan i nästa stycke. 

 

Hörde att folket röstade annorlunda än juryn igen förresten, känns som att det händer varje år? Aja. Detta är anledningen till att vi måste revoltera, kids- det börjar här."Authority should derive from the consent of the goverened, not from the threat of force" som det sägs. ("Force" i det här sammanhanget pekar på det faktum att juryn annars skulle beordra att Crazy Frog spelas på alla allmänna, offentliga platser i Europa, true news). Och vet ni vem som yttrade det här citatet? "Någon med ett långt namn som du alltid name-droppar i ett försök att få det att låta som att du vet saker?" säger ni. Barbie. Det var Barbie som sa det, så upp er. #melfest. 


: Hanny

Du ger upp allt för dina läsare,nattsömn och så och det uppskattas verkligen.Dina inlägg har blivit viktigare för mig att läsa än Affätstidning för Lantbrukare(ATL).
Du är en inspirationskälla i dagen.
"Är hon mödom? Nä,hon är inte möed dummare än någon annan".
Fin Söndag till dig!!

Svar: <33333
Linnea Aurora

2017-03-12 @ 06:26:52
: lyckokatt.blogg.se

hehe, känner så igen den där vibbkonversationen du beskrev i början... ;)

Svar: Klassisk!
Linnea Aurora

2017-03-12 @ 14:03:32
URL: http://lyckokatt.blogg.se/
: Släpp taget. följ flödet

Hahaha alltså jag vet inte ens vad jag ska kommentera.. Jag bara sitter här med ett härligt leende över hela plytet :D

Svar: <333
Linnea Aurora

2017-03-12 @ 20:08:44
URL: http://tovanz.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: