Insiderinfo, namnpatent och "in the flesh"

2017-06-18 18:16:00 | Reflektion


 

I'm coming out of my cage and I've been doing just fine etc. etc. Hur gås det? Hoppas på att det är bra annars får ni meddela mig om motsatsen om ni känner för att göra det trots att ni ej träffat mig in the flesh som en säger om en vill vara något... äcklig eller alternativ i sitt språkanvändande. Eller ja, även ni som har haft turen (och det är en tur) att träffa mig i verkliga livet är väl välkomna att göra det, det är ett fritt land osv. Det är åter dags att kolla in den passerade månadens kommentarer, och ack vilka kommentarer! (Som jag säger varje månad, men vad kan en göra när det visar sig vara en konstant sanning?).

 

För att spinna vidare på det "äckliga" temat vi, oplanerat, påbörjade ovan, kan jag gå vidare med att dra uppmärksamhet till att jag ej är ensam om att finna det obekvämt att yttra namn på delar av kroppen. Ellen berättar att doktorn, när hon hade problem med blindtarmen, hade sagt att de skulle "gå in och fiska upp det irriterande bihanget" när han beskrev den eventuella operationen. Ugh, lägg av. Eller som Ellen själv uttryckte det: "Liksom hallå??????? SLUTA!". Kunde ej ha sagt det bättre själv, min känsla exakt. Kattis har ytterligare tankar om ämnet, som Hanny tog upp, om att en eventuellt inte ska duscha innan en går till doktorn, och menar att det är möjligt att det finns en risk att "sjukdomslukten" döljs av en stark svettlukt. Det finns deffo en poäng där. Jag vet inte varför jag verkligen känner mig som en representant för den här frågan, men jag gör det och tar den på fullt allvar. Lovar att meddela om SVTs nyheter hör av sig för någon kommentar och svär att jag ska citera livet ur varenda en av er om jag kallas in. Vi fortsätter på ämnet trots att allt inom mig säger att det dragits ut på, men kan ej hjälpa't. Nu ska vi göra det extra meta och ta upp Hannys egen kommentar på hens egen originaltanke. "En poäng som är värd att tänka på är att det kanske är för att förebygga smittspridning ifall patienter är rena när de går till doktorn. Spritad och klorerad inför väntrummet ungefär". Sant, sant. Sista tanken om det här ämnet är Daniellas som säger: "Jag har faktiskt fått råd några gånger att inte duscha innan jag ska till doktorn då det kan lätta upp luftvägar och man låter friskare än man faktiskt är!". Förstår helt tanken där. Detta är ett A+ råd, och bygger ytterligare upp det som tidigare sagt av alla någonsin- att en ska överdriva sina symtom med 10%.

 

Nu går vi vidare. Ett flertal personer, exempelvis Bambi och Julia, har meddelat att deras favoritlek är "Land och Rike". Gud detta får mig bara att mer och mer ifrågasätta vad jag har gjort i mitt liv och varför jag aldrig deltagit i denna, till låtes, episka lek? Vad har jag gjort med min tid? Är min stad den enda staden, eller min skola den enda skolan, som inte leker den här leken? Vad i Guds namn pågår. Jag är så förvirrad. Men jag gläder mig av tanken att ni alla verkar ha uppskatta den något så extremt. En annan sak som verkligen fått mig att halvt agera är Daniellas (igen! hur bra!) kommentar om hur stort fan jag är av namnet McHuge, då hon skrev att jag borde ta patent på det namnet innan McDonalds kommer sno det till en av sina XXXXL-hamburgare. Så valid poäng. Är nästan beredd att göra det, och om jag var en mer effektiv person än vad jag är så skulle det ha varit gjort vid det här laget.

 

Slutligen har Joré, eventuell, insiderinfo om vad som hände sedan, i en av mest häpnadsväckande nyheterna från 10-talet, den om att det regnat fiskar på en skola i USA: "De samlades ihop, tillagades och serverades som skollunch både tisdag, onsdag och torsdag veckan därpå. Fiskonsdag uppmärksammades för lite tyckte de, så det blev både för- och efterfest liksom. En sådan här incident förstärker ju dessutom bara the statement om att Gud där ovan vill att vi ska äta mer fisk". Nu kanske någon tänker: "Det där låter dogdy och osannolikt". Ja förvisso, det har lite av en sagokänsla över sig, men jag tänker att det ändå har ett stygn av sanning av fyra anledningar:

 

  1. De hade behövt göra någonting med fisken, de kan liksom inte lämna den där.
  2. Det känns definitivt som ett tecken Gud skulle kunna ge då hen aldrig verkar kunna tala klarspråk utan endast lever sitt liv genom gåtor och tecken, typ som Dumbledore i HP eller som sådana där långsmala hundar med långa öron och päls ser ut att de skulle göra om de kunde prata.
  3. Konstigare saker har hänt, exempelvis den där sjuka clown-crazen förra året.
  4. Hon säger att så är fallet och jag litar på henne till 100%. 

 

För att för att verkligen följa mönstret i det här inlägget med att, så att säga, "go on" om ämnen, så vill jag ta upp en anekdot Joré delade om ett annat dött djur i skolan. Hon skriver: "Jag hade en klasskompis i kanske trean-fyran, som hittade en räv som blivit överkörd av tåget och tog med den till skolan. Vi fick utrymma hela korridoren pga stanken, men minns att han själv tyckte att det var jättekul (killen, inte räven)? "Fun thing in a way" kanske". Detta är verkligen en "fun thing in a way". Mhh. Har så många frågor om detta, men tänker ej ta upp dem nu då det vore okristligt med tanke på längden av det här inlägget. Starka kommentarer ännu en gång! Trevlig kväll, bauta-sniglar. Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: