Indikerar Play-Doh-lukt döden?

2017-06-01 17:12:12 | Vacuum


 

Den där myten jag tog upp för ett år sedan, så det är på tiden att jag tar upp det igen, om att en håller på att få en stroke om en känner lukten av bränd toast- jag har ytterligare en fråga om ämnet och den frågan lyder: Vad händer om en känner lukten av Play-Doh? Är en fläkt av röda hund på intåg? Är döden nära? Jag gjorde nämligen det nyligen och saken var den att jag inte hade den minsta anledningen att göra det? Det var väldigt mystiskt alltihop. Och det som gjorde det ännu konstigare var att det var på en av mina kuddar som jag kände whiffen. Vad var det om? Men jag överlevde tydligen så det var väl en helt ok konsekvens av odörsniffningen ändå. 

 

Kommer ni förresten ihåg hur tillfredsställande det var att göra Play-Doh-spagetti? Ah, jag riktigt njuter än idag av att tänka på det. Det var livet, vänner, livet var det. Det och att limma ihop fingrarna på träslöjden samt lukten av brännpennan. Alltså jag blir på riktigt lycklig av att tänka på det? Om det finns en parfym i brännpennelukt vill jag ha den och om den inte finns är det verkligen ett tomrum i marknaden som bör fyllas snarast. Jag är beredd på att betala stora pengar. Kan detta hålla i Dragons Den? Kanske? Jag tror det. Med rätt pitchare är allt möjligt. Förresten, på tal om aktiviteter en engagerade sig i som ett kid (eller vuxen, jag dömer ingen själ) så påminde jag min granny om en sak vi alltid brukade göra när jag och de andra kidsen var där.

 

Jag: "Kommer du ihåg när vi tvingade dig att delta i våra rit-tävlingar?"

Granny: "Åh. Gud ja, om jag gör"

Jag: "Du tyckte alltid att det var så tråkigt, haha"

Granny: "Tråkigt räcker inte, jag ville krypa ur mitt skinn. Ur mitt skinn! Jag tyckte det var så tråkigt. SÅ tråkigt, Linnea!"

 

Ok förlåt i retrospekt, visste inte att det var så hemskt. Jag förstår inte ens vad som var så bedrövligt med själva aktiviteten. Det kanske bara är jag, men jag föredrar då en två timmars rit-tävling framför två timmar av att putta på en gunga. I fem minuter- fine. Olika sorts fart där lite risk är involverad- fine. Om och om igen i evigheter- jag har ej tid för det. Skulle hellre sitta i ett telefonsamtal till Eon. Men det kanske bara är jag och 2000 till som känner så, vet ej, har ej frågat och det vet vi alla att en måste göra för att kunna uttala sig korrekt om ett ämne. "Hur vet du detta?" hör jag er fråga. 1. För att jag lever i världen. 2. För att jag har erfarenhet när det kommer till att uttala sig felaktigt. En gång råkade jag nämligen kalla en hippo för rhino och fick höra: "Ahh, silly Linnea. It's not a rhino. It's a hippo!" i två veckor. Och varje gång de orden yttrades var min känsla uteslutande: "Oh bother" och det är precis så jag känner även inför det här. Plus så är rhinos och hippos, i princip, samma djur. Jag skulle säga att de är mer lika än olika. Om någon skulle rada upp ett gäng djurbilder framför mig och både nöshörningar och flodhästar fanns med bland bilderna skulle min första tanke vara: "De där djuren är lika varandra, de måste vara släkt" snarare än: "Ser ingen likhet här, helt olika". Men då är ju inte jag någon zoolog heller. (Eller är jag det? Det kanske är exakt det jag är? Enigmat fortsätter).

 

Har ni någonsin, helt oförklarligt, känt lukten av Play-Doh? (Jag har nämnt det så många gånger i det här inlägget att jag borde bli sponsrad. Jag känner kids- sponsra mig!). Om nej, finns det någon lukt/doft ni tycker saknas på parfymmarknaden?


: Hanny

Ja du är mycket hemlig av dig och det är det som är lite roligt.Jag gillar den enigmatiska kvinnan eller mön.
Nja,jag önskar doftinternet någon gång i en snar framtid.
Jo,nu kom jag på en doft jag saknar.Som doftaccesoire till klädstilen countrystyle föreslår jag doften av bränd koskit.Kan inte bli mycket genuinare.Tänk att få kyssa en mö som luktar bränd koskit.Mmmmm,Marabou.

Svar: Låter fab!
Linnea Aurora

2017-06-01 @ 20:38:20

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: