Att se en hand hamna i en t-shirt-ärm

2017-06-26 17:12:00 | Vacuum


 

Harpan P fyller 20 barre idag, vilket verkligen talar till mig som person. Hörde/läste/såg, minns inte hur detta entrade mitt medvetande, och tänkte direkt: "frid". Jag tror det var allt jag ville säga om saken. Eller kan väl komma på något mer HP relaterat att ta upp, då referenser till just det är cirka 87% av min personlighet. Hm. Vad kan jag dela, som inte sluta med mig bakom lås och bom i en fängelsecell... jag vet. Min fader kom hem från jobbet en gång för ett rimligt antal år sedan och det första han sa när han klev in var:

 

Fader: "Du, vem är det som bor under trappan i HP?"

Jag: "Harry?"

Fader: "Jaha... phew"

Jag: "Vadå?"

Fader: "Under en kurs på jobbet idag så frågade en person vem det var..."

Jag: "Jaha"

Fader: "... och jag var väldigt nära att säga att det var Voldemort"

 

Alltså haha orkar ej. Dock kallar jag alla sportevenemang, oberoende av vad det är, för "kupp" så vet inte om jag egentligen ska uttala mig om någonting överhuvudtaget. Kan berätta en rolig HP relaterad sak, och det är att dagen den sista boken kom ut så typ (jag känner att ordet "typ" verkligen tar den här meningen till en ny nivå här) sträckläste jag den och efter varje kapitel vandrade jag in till min bror och sammanfattade vad som hade hänt. Gud känner nästan moderliga känslor gentemot mig själv? (Spoiler alert här, så titta bort om ni ej känner för att veta vad som händer i sista boken). En av highlightsen var när jag målmedvetet (men dystert) strövade in på hans rum och endast sade: "Scrimgeour is dead" för att därefter dunsta i akut behov av att reflektera över vad som precis hade hänt. Så det är dagens anekdot- en av de starkare i min repertoar, hör av er om ni vill ha mer saftigt skvaller från sista HP: en tio år gammal bok. 

 

Nu kanske ni tänker: "Är det ditt enda HP-minne?". Nej. Har ett till som är vagt relaterat och det var en gång när Karl och jag skulle gå på en av filmerna på bio, är ganska säker på att det var den sjätte för när de där döda kropparna i vattnet i den där grottan "hoppade fram" så råkade Karl sticka upp sin hand i mannen bredvid hennes t-shirt-ärm (den där meningen är deffo grammatiskt inkorrekt, men låt oss se över det misstaget då jag ej vet hur en annars ska skriva det) (plus att detta inte är nationella provet i svenska, så jag vet inte ens varför jag tog upp det, ville väl visa att jag var medveten om'et #woke). Iallafall, det är inte det som var själva minnet, utan det var att vi omorganiserade hela biosalongen så att vi skulle kunna sitta bredvid varandra. Vi verkligen stod där innan filmen började och dirigerade folk och sa: "Ursäkta mig, skulle ni kunna flytta ihop där- tack så jättemycket. Ursäkta! Ja du! Hej, vi undrar bara om du skulle kunna flytta ett steg åt höger. Tack. Ursäkta ni på rad F-". Undra hur många procent som störde sig på oss i just den stunden. Vill ej veta- men det var värt det för om jag inte hade suttit bredvid Karl, så hade jag inte sett när hon råkade stoppa upp handen i den anonyme mannens ärm. Och jag skulle hellre ha avlidit än ha missat det. 

 

Nu har jag inget mer att säga, vilket är positivt för oss alla. Vilket är ert topp-HP-minne? Om ni har något förstås. Jag säger inte att jag kommer döma er om ni inte har något, men jag kommer nog döma er. Skoja. Men om ni inte har ett HP-minne så kan ni väl hitta på ett eller något. Omg jag tänkte precis ta upp en sak till, var på väg att dra upp en hel utläggning om hur en viss bit dialog från HP som format mig som människa. Återkommer med det en annan dag antar jag, så gör jag oss alla en tjänst. Hare.   


: Hanny

Det är beteendevetare som har författat HP-böckerna i syfte att hjärntvätta generationer västerlänningar.Jag ser fram emot när dessa böcker kastas på ofenntliga bokbål världen runt samt på torget i Eslöv.Det är mycket skadlig litteratur.

Svar: Fantastisk hjärntvättning!
Linnea Aurora

2017-06-27 @ 08:45:16

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: