Socktips från opålitlig

2017-07-26 14:02:00 | Vacuum


 

Kan komma med ett tips. "Ah bra, behöver alltid sådana" kanske nu tänker, naiva i er tro om att det kommer vara ett användbart sådant. Mitt tips är inte så mycket ett tips som det är en prefix och den prefixen är följande: "sock-". Alltså sätt det framför valfritt ord (mord skrev jag först, vilket fungerar som ett perfekt exempel på när detta inte fungerar) och det kommer bli tusen gånger bättre. Exempelvis spelade min bror och jag lite sockbasket en gång. Min kusin flyttade in i en lägenhet där det fanns en socksoffa. Brukar dricka sockerdricka (skratta!). Det är mitt tips till nationen (och även internationerna). "Det där kvalificerar inte som tips" viskar ni till varandra. Sa ju det, jag ljuger aldrig. Är för nobel för sådant. Ni förväntade er något ouppnåeligt, kids. Ni kommer ej finna svaren på era livsfrågor här. Det är som när en (eller i alla fall jag) går till doktorn och detta utspelar sig varje gång, undantagen är noll:

 

Doktor: "Det är stress"

Jag: "Nej, det är inte stress"

Doktor: "Jo det är stress. Ta en alvedon och vila dig så går det över. Om det inte har gått över inom en vecka- kom tillbaka"

Jag: "Det är inte-"

Doktor: "Alvedon och vila. En vecka"

Jag: "Men jag har redan vi-"

Doktor: "Stress"

 

Wow tack för rådet om alvedonen och vilan. Tänk att jag vandrat den här planeten så länge utan att den idén poppade upp i min brainbox. Allt är förändrat nu. Fast det bästa är när en kommer tillbaka till doktorn en vecka senare med samma åkomma och får svaret (och detta är inte ens baserat på en verklig händelse, detta är den verkliga händelsen): "Det är stress, ta en alvedon och vila. Kom tillbaka om en vecka". Med all respekt, min vän: F*** off. Men aja. Det är väl stress då. Om något så är jag definitivt stressad då, så jag antar att det diagnosen stämmer ändå trots allt. En självuppfyllande profetia är vad det är. Alternativt att de kan se in i framtiden, för det skulle vara ännu mer fantastiskt! Liksom det skulle ju kvalificera som en superkraft- Gud vad de döljer saker, dessa doktorer! Om det skulle dyka upp någon maskerad superhjälte/hjältinna i en kris typ som i Spiderman eller något, så vet iallafall jag den första platsen jag skulle leta efter dem på: ett sjukhus. Och det är därför ni inte kommer få svar på några frågor här. Det mitt yttre, och inre, döljer är en person som menar väl men med en protesisk hjälpande hand som strategiskt placeras på din axel i tider av trubbel. "Inga råd är bra råd" som jag brukar säga. Skoja, har aldrig sagt. Står inte ens för det uttalandet. Älskar ju råd. Därför undrar jag om ni kan ge mig ett bra råd? Om allt helst. Vet ingenting, jag är en blank canvas. 


: Hanny

Att du menar väl döljer du mer än väl och det har tagit mig lång tid att förstå att du faktiskt är en god människa med en svag doft av mamma scans köttbulle.
Frågar doktorn ifall man har högt blodtryck så stiger det rejält enbart av ftågan.Man kan bli sjukförklarad ifall man går dit så därför bäst att försöka hålla sig därifrån.
Livet socks.
Hälsning från Eslöv med dess omgivningar.Sockeslöv.Kul ordlek och det skall jag testa på min omgivning.Allt jag säger det kommande dagarna skall blrja med Sock.Suck.

2017-07-26 @ 14:40:45

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: