Skämt med 100% misslyckande-garanti

2017-07-02 14:59:00 | Vacuum


En (två) klackspark(ar) efter ett riktigt bra skämt, utan att de faktiskt är klacksparkar.

 

Såg precis att det var den internationella skämtdagen igår, vilket jag känner inte hade en så stor retroaktiv påverkan på mig som jag trodde i stunden jag läste det. Det är inte som när en inser att en har missat våffeldagen liksom, det är smärtsamt på så många nivåer. Främst för att det är absolut oacceptabelt att äta våfflor inom en månad efter just den dagen om en missade den första gången om (av respekt liksom, både för dagen själv men även för att en inte kan ses inhandlandes våffelmix av andra som skulle döma en och möjligtvis ringa polisen?). Det är tufft, men en får helt enkelt bara kämpa vidare. Men som sagt så känner jag inte på det viset om skämtdagen igår, kanske främst för att cirka noll personer bryr sig om den, samt för att de, likt mig, är omedvetna om dess existens. Ville bara nämna det nu, i homage. Samt att det hela kan leda till att jag, som en totalt fungerande segway, kan berätta en klassisk *rolig historia* som en av mina kusiner berättade för mig när jag var kanske 40 cm kortare än jag är idag, av en okänd författare. Den går, ungefär, såhär:

 

"Jag bodde tre trappor upp på nedre botten i en lägenhet utan dörr och fönster. Där låg jag i min bottenlösa säng och läste ofyllda tabeller jag hittat i en bladlös pärm. Plötsligt hörde jag ljudlösa steg i trappan och en flintskallig man med rött hår och med en bladlös kniv utan skaft i handen kom in i rummet. Han stack kniven i hjärtat på mig, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen så jag överlevde. Med hjärtat i halsgropen sprang jag ner till den försvunna hamnen, båten tutade och bryggan gick så jag hoppade snabbt på.

 

Efter en lång resa råkade jag ut för skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Jag kom till en obebodd ö där nakna kannibaler dansade omkring med händerna i byxfickorna. Jag sprang fram till en uppbrunne hydda, sparkade in dörren och hoppade in genom fönstret. Där låg en död man och läste en bladlös serietidning och på ett tomt bord låg två uppätna mackor och ett fulladdat gevär utan kulor. Jag åt upp mackorna, tog geväret och gick in i djungeln. Solen började skina, så jag sprang in i en grotta för att inte bli blöt. Inne i grottan stötte jag på två hungriga tigrar som låg och vilade, mätta och belåtna. Jag sköt den ena med mitt sista skott, sedan lyfte jag bomullstussar tills jag fick ryggskott och med det sköt jag den andra tigern. Jag sprang ut genom djungeln igen och ramlade ner i en grop. Där fann jag mig stå öga mot öga med ett livsfarligt lejon som spann och jamade vänligt. Då hängde mitt liv på en skör tråd och på den tråden klättrade jag upp. Sedan sprang jag bort till stranden och skrek så att det eka(de) och i den ekan rodde jag hem".

 

Alltså så klassisk historia, den är så klassiskt att jag sitter här och ryser av tanken på den. 100% dålig humor och dåliga puns, men alltså en måste ju njuta? Vet att det finns olika versioner av denna berättelse, så om du kan en som är annorlunda mot den här så berätta den gärna för mig! I mitt simpla liv, finns blott en version och detta är den. Vet även en rolig historia som Karl delade en gång, som handlar om en papegoja, där punchlinen är "landningsbana fem". Även det en stark berättelse, men minns inte hela. Jag tror att hon berättade den på roliga timmen (samma gång som jag berättade den ovan) och att den verkligen talade till mig. Vår lärare bah: "Alla ska berätta en rolig historia inför klassen", vilket kanske inte är sjukt i sig (jo), men det som verkligen står ut som sjukt för mig är att jag valde den absolut längsta berättelsen någonsin. Men ja, en överraskar även sig själv ibland. Andra vaga highlights från den roliga timmen inkluderar något om en elev och en magister där eleven käftade emot samt någonting om en nyhetsrapport, mh. 

 

Gud, det här inlägget är för sammanhållet av ett gemensamt tema, jag blir obekväm av att det är så koherent och centrerat på en sak. Känner att det nästan skaver bort allt jag är. Men som sagt, se förra styckets nästsista mening. Har ni några bra roliga berättelser att dela med mig? Obs ej rude pga "I am not amused" för att citera Queen Victoria eller vem det nu var. Eller för all del, berätta en rude berättelse, men jag kommer förbli stone-face killer med en 100% garanti. Och det är bättre än alla de där 99.9%, som rengöringsmedel har sig med. Trevlig söndag!


: Hanny

En gång på roliga timmen fick vi killar en tjej att....nä nu får jag hålla igen.Men det fanns en tjej som med händerna sammanflätade bakom ryggen kunde ta fram händerna framför sig utan att sära på händerna.Det visade sig att det var inte alls roligt för hon hade Ehlers Danlos sjukdom.Fast man var imponerad när hon gjorde tricket.
Räkna upp fem sorters bajs Linnea! Du är säkert kunnig och kan lätt räkna upp en handfull skit men ifall jag ber dig om namnet på Burmas president tror jag du får det svårare.Vad lär vi oss av det Linnea?

Svar: Det låter minst sagt imponerande! Av det lär vi oss att jag inte är kunnig alls då jag inte kan göra något av dem!
Linnea Aurora

2017-07-02 @ 19:18:30
: emelie jonasson

Det bästa skämtet ever.....

Vet du varför Lisa inte kan cykla?Lisa är en katt... maha..

Svar: Alltså SLUTA hahahaha, mycket starkt skämt- mycket starkt!
Linnea Aurora

2017-07-02 @ 22:17:30
URL: http://emeliesimonejonasson.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: