Stjärngossestrutar från Pimp my Ride

2017-12-24 15:21:00 | Vacuum


 

God jul kamrater. Hoppas allt äro gott etc. Tänkte bara slänga in något här ifall någon sitter och inte fokuserar på Kalle Anka, alternativt inte tittar på Kalle Anka på julafton (Gud förbjude). Fokusera! Titta på Ferdinand eller vad det nu är som är på när du läser detta. "Men jag-". Tig. Och om du läser detta en annan dag... spara det här inlägget och läs det nästa år. Herre. Jag borde inte vara tvungen att berätta för vuxna människor hur de ska gå tillväga när det kommer till timingen och läsandet av det här inlägget, men här är jag onekligen och gör det ändå. Nominera mig för något eldsjälspris. Skoja. Läs det när ni vill, men helst inte alls. Det planerar iallafall jag att inte göra, tänker inte ens korrekturläsa det.

 

På tal om att bryta traditioner (om K.A eller julen ens är en tradition du har), så hade min vän Felicia och jag ett samtal om stjärngossestrutar på Lucia. Det var nämligen så att jag noterade på SVTs sändning (som jag kunde se utomlands- prisa Gud!) att stjärngossarnas strutar såg ut som att de hade varit ett renoveringsprojekt i typ "Pimp my Ride". Det var rött glitter på några, någon hade korsmönster etc. och trots att jag är ett fan av individuell expressionism i vardagen så tänkte jag (förtvivlad över mitt traditionalistiska tänkande): "Kan vi inte bara låta stjärngossestrutarna vara". De var inte ens enhetliga. Liksom ok ("ok") om alla hade haft rött glitter, men så var ej fallet. Sedan satt jag och funderade över vem jag egentligen var i någon timme, tills dess att jag såg första frågan på min exam i statistik, blev djup förvirrad och då direkt kände min ande komma tillbaka till min kropp. "Ja, detta är den jag är" tänkte jag, medan jag gjorde mitt allra bästa för att svara så rätt som möjligt.

 

Tog iallafall upp detta med Felicia på kvällen när vi gick på en Lucia-konsert och hon bah: "Jag bryr mig, personligen, inte så mycket om de där strutarna. Dock vet jag vad du menar och det är ganska roligt hur en kan acceptera ganska stora saker, som exempelvis en förändrad syn på könsidentiteter utan problem, men sedan när det kommer till små saker som glitter på en stjärngossestrut så är det så svårt". Amen. Under själva föreställningen, när stjärngossarna kom in, med sina vita strutar utan glitter, vände jag iallafall om till henne och sa: "Traditionella strutar" och hon svarade, med någonting jag endast kan beskriva som :). Har aldrig sett någon med ett mer exakt smiley-leende som hon sportade i den stunden. Rörande ändå.

 

Det var väl det jag inte visste att jag ville säga innan jag påbörjade det här inlägget. Hoppas att ni inte lärde er någonting av det, ty det finns ingen värdig information att hämta här. Jahapp. Och med de orden kanske jag drar mig tillbaka då. Ding dong merrily on flippin' high. Hasta la vista, baby. 


: H

Dig kan man lita på.Inlägg på självaste julafton.
God Jul!

Svar: God Jul väldigt mycket i efterskott, haha!
Linnea Aurora

2017-12-24 @ 21:31:03

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: