Tills vi ses igen osv.

2017-08-20 10:18:24 | Vacuum


 

Hallå kids et al. "Jag känner att någonting är off med den här hälsningen" säger någon som vet exakt vad hen pratar om. Har tänkt och tänkt och nu kommit fram till att jag ska lägga av med den här hemsidan för all framtid. Skoja, men ska ta ett break fram tills början av september- någon gräns för drastiskhet måste finnas på plats. En måste ju ha ledigt ibland har jag hört? Tror det har någonting att göra med aminosyror och växtvärk men är ej säker. Så det är min nyhet för dagen, för andra nyheter läs en tidning eller något. Är tillbaka den tredje september, då det känns som ett jäkligt legit datum. Snälla säg att ni håller med. Visst känns det som ett datum då saker borde komma tillbaka eller börja? Meddela mig om ni står på min sida, så kan jag ta det med mig in i det mörker som väntar utanför denna bloggy-wogs parametrar. Var kommer jag befinna mig? Vem kommer jag vara? Kommer jag att vara? Ingen vet. Känns som en fråga för biocentrismen, och så får det förbli. 

 

"Men hur ska vi överleva i 3 veckor utan dig?" frågar en person som verkligen har korrekta prioriteringar. Bah deleta mig från ert medvetande, det är lätt- jag gör det själv på daglig basis. Annars, om er längtan bli för stor (förståeligt om så skulle vara fallet), så kan ni väl åka till en återvinningsstation och stå och titta på containern för wellpapp ett tag och tänka på mig. Kan också råda er att prenumerera på den här hemsidan på Bloglovin' om ni ej gör det, så att ni får uppdateringar om när jag skriver nästa gång. Fast ja, det är ju den tredje sep som sagt, så ni kan lika gärna strunta i't. Men jag lovar att slänga in en rad ifall jag råkar dö eller något, vilket kan visa sig vara ett tidigare datum, och då kan den där prenumerationen vara en bra idé. Jag hoppas dock djupt att det ej händer, men om så är fallet så är det ett pinky-promise att jag tittar in i min spök-/gastform. Så bestäm själva, ni kan väl resonera med både er inre och yttre persona. En kan skriva en pro och kontra-lista till nästan allt här i världen, med många undantag som jag inte tänker ta upp. Det var allt jag hade att säga. Hoppas att resten av augusti behandlar er väl etc. Vi ses när vi alla är lite äldre. Adjö då. 


: Hanny

Man blev ju lite glad när du skrev att du lägger av för gott och sen blev man ju ännu gladare när det bara var till den tredje september.Kommer att sakna dig minst varenda minut until we meet again.
Ha det så bra vad du än skall göra!!

Svar: Tackar!
Linnea Aurora

2017-08-20 @ 10:37:45
: Cornelia

Ha det så härligt!!

2017-08-21 @ 09:20:46
URL: http://corneliae.blogg.se/
: Anonym

Men nu hann du göra mig orolig en kort stund tills jag läste nästa mening. Klart du ska ha lite ledigt, är det nåt särskilt du ska göra under denna tid tro? 3:e september låter som ett ypperligt datum för din återkomst till bloggvärlden!☺

2017-08-22 @ 21:28:54
: Kattis

Äsch såg att det vart en Anonym kommentar...hur som det var jag som skrev förra kommentaren!😀

2017-08-22 @ 21:29:55
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
: Ellen Gräntz

Ha en fin bloggpaus! We'll miss you!

2017-08-23 @ 23:16:49
URL: http://ellengrantz.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: