Poliser med jetskis och överkokt hummer

2017-04-27 07:25:00 | Analys


 

Tänkte gå igenom ännu en artikel som har med restauranger att göra idag, det verkar ha blivit något sorts tema, precis som flygplan var ett tema in början av den här analys-kategorin. Jag har omedvetet valt det där temat, tror jag, för att plåga mig själv då jag inte kan stava ordet restaurang för fem öre, men om en övar så blir en ju bättre som det sägs, fast inte i de orden. Den här artikeln är iallafall gold rakt igenom, varje aspekt av den är bra.

 

Till att börja med så är dess rubrik: "Australian rapper flees into sea after racking up huge bill at seafood resturant". Redan där- action, jag vill veta mer. Det är känslor som dessa en rubrik borde inge i folk, jag borde definitivt ta lärdom härifrån. Plus att den är väldigt informativ, en får liksom reda på allt en behöver veta. För att gå vidare så sprang han ut från restaurangen utan att betala, enligt honom, för att hjälpa en vän "give birth on the beach". Perfekt ursäkt om jag någonsin hört en. "Varför definierade han att det var på stranden" tänkte jag först, men kopplade det sedan tillbaka till rubriken igen där det stod att han flydde in i vattnet och där har vi återigen ett bevis på att rubriken är 10/10. Bra tänkt att springa ner i vattnet förresten, om det inte hade varit för att poliserna hade jetskis! Hur coolt. Jag skulle kunna överväga att bli polis om jag fick vara det på en jetski. Det borde vara standard för alla poliser att ha en. Det skulle bli lite mer Totally Spice över hela grejen liksom, och det är aldrig något negativt.


"Vad var det han åt på restaurangen?" hör jag någon fråga, som tydligen inte drog en slutsats utifrån rubriken. Seafood. Mer specifikt: två humrar, en baby bläckfisk, 21 vodka-ostron och ett flertal Coronas. Det jag först och främst måste få ut är att allt det där låter riktigt jäkla rank, men det är endast min åsikt. Vodka-ostron, jag hoppar över om det är ok. Det andra jag vill meddela är att allt det här kostade $600 australiensiska dollar, vilket är typ 4000 kronor? Så pengar väl spenderade. Han blev sedan beviljad borgen (är det det korrekta uttrycket på svenska- äh vi kör på det) av en domare och det enda hon sa, när hon hörde om vad han hade ätit var: "Oh God! By himself?". Rätt fråga i situationen skulle jag vilja säga. Är nöjd med hennes uttalande och jag skulle ha tänkt samma sak själv. Dock vet jag inte så mycket om rapparen i fråga- brukar han vanligtvis äta denna mängd mat? Om så är fallet skulle jag inte ha varit så chockad, men eftersom jag ej vet något om hans matvanor så består min chock tills jag har mer info om situationen. 

 

Och historien är ännu inte slut- nej, det är mer. Rapparen, 2pec, kommenterade sedan situationen han hade försatt sig i och lade till att hummern var överkokt. Ha. Savage. Det känns verkligen som att ett citat från Kingsley Shacklebolt i HP är på sin plats nu och det är: "You know, Minister, I disagree with Dumbledore on many counts... but you can't deny he's got style". Byt ut Dumbledore mot 2pec där, men det tyckte jag var någotsånär uppenbart. Starkt citat, älskar Kingsley. Underskattad är vad han är. Borde tänka på honom mer än jag för tillfället gör. Eller det kanske jag inte alls borde? Jag vet inte. Han är en bra förebild. Plus att han blev Minister sen, så. Och det är ett historiefaktum ni kan ta till er. Aja. Den här historien är fortfarande inte över, utan jag tycker att vi lyssnar på vad Mark Hunnybun (fab namn) från restaurangen som serverade all denna seafood, har att säga om 2pecs hummer-diss. M.H säger detta: "We pride ourselves on cooking our lobsters perfectly". Tydligen inte perfekt nog för rapparen av världshitten "Ozy Ozy Ozy Oy Oy Oy", Mark. Gör om. Gör rätt. Och med de orden avslutar vi det här inlägget. God morgon. 


: Hanny

Detta är 10/10 på alla sätt jag kan komma på.Skrattar hejdlöst åt hela historien.Läste någonstans om ett gäng som betalade med springnota.Kalaset gick löst på 100 000 sek. men eftersom de var 40 pers.blev det omöjligt att avgöra vem som hade betalningsansvaret.De behövde inte fly ut i vattnet.Restaurangen blev blåst.

Svar: SÅ BRA! Ohhh, smärtsamt!
Linnea Aurora

2017-04-27 @ 07:54:53

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: