Önskan om att vara uppfinnare

2017-04-24 07:05:00 | Vacuum


 

Om det är en jobbtitel jag alltid velat ha så är det uppfinnare. Alltså fatta coolt att vara det. Inte endast för att en skulle ha uppfunnit något, vilket är definitionen av en uppfinnare (tror jag, har ej dubbelcheckat dock, men det känns rätt i hjärtevenen) utan även för att en då skulle kunna ha den där coola beskrivningen "thinking for a living" på Twitter, så som skådespelare har. Fast deras lyder "pretending for a living" men det antog jag att ni antog. Om jag hade en sådan beskrivning på min Twitter skulle jag definitivt twittra och inte bara stalka folk som jag gör nu.

 

Förresten så har jag en beskrivning redan, fast inte på Twitter utan på Bloglovin' och den har sedan dag ett av min bloggkarriär (ehem) varit: "Relativt bra för att vara skrivet av ett embryo". Detta då jag, i princip, var ett embryo när jag först satte min klöv på denna internet-ledda skogsstig av en väg, men frågan är hur länge jag kan hålla mig fast vid den bilden av mig själv. Jag är nämligen inte ett embryo längre (vad jag vet). Och om jag är ett embryo så är jag ett tio år äldre embryo än jag var när jag först valde min lilla beskrivning, men ett embryo är väl ett embryo vilket skede det befinner sig i antar jag. Det kanske är ett sådant konstant tillstånd som döden, som dock både jag och alla som kommenterade på inlägget jag skrev om det nyligen, ifrågasatte. Jag är iallafall fäst vid min lilla tagline nu. Funderar på att skriva i mitt testamente att jag vill ha det skrivet på min gravsten. Det eller typ "Björkpollens västfront".

 

Men för att återgå till uppfinneriet som var det jag ville tala om heute (det betyder "idag" på Deutsch, mvh språkexperten) (inte för att styla, men det är ett faktum) (kan till och med berätta vad flygplan heter: Flugzeug) (notera versalen i början på substantivet) så ska jag bara se till att komma på något riktigt bra så att jag förtjänar titeln, måste bara se till att få tag på ett mindre lån på en miljon dollar först, men sedan är jag där. Jag tänker först och främst: tights med fickor. Varför är det ännu inte en grej, detta är en sak vi alla undrat sedan vi föddes tror jag. Jag tänker "klick-skal" till skor, så en kan byta färg på dem enkelt, tänk skalen en hade till sin mobil år 2005. Jag tänker en matta där allt damm sugs ner under den och sedan transporteras ut så att en aldrig behöver dammsuga. Detta är idéerna jag haft mellan klockan 20:12 och 20:13 så tänk vad vi kan komma på ifall vi jobbar tillsammans, kamrater.

 

Fast mer än jag vill vara uppfinnare vill jag att ett kid ska komma på lösningen på ett av världens mysterier. Det är det jag vill mest i hela den här världen. Tänk om Sally, 7 år, kom på vad den objektiva meningen med livet är. Eller om Omar, 4 år, kom på varför vissa däggdjur lämnade vattnet, dock är det möjligt att det finns en förklaring till det, jag vet inte, men Omar gör det säkerligen om så är fallet. Eller om Elena, 8 år, plötsligt kunde berätta exakt varför högerhänthet är normen? Fatta sweet det skulle vara, jag skulle riktigt njuta av att veta att ett kid filosoferat sig fram till det. Detta förväntar jag mig från år 2017- kids börja klura. Om ni som läser har, eller känner, kids, riktigt pressa dem till det extrema att komma fram till lösningar till problem som dessa. Jag tänker att målet är att de ska gå in i väggen innan de fyllt 10. Det är ett skämt. 12. Skoja stress är dåligt. Men 12. 


: Hanny

Jag dör av skratt.Jovisst vill man att de små djävlarna skall knäckas när de är mellan tio och tolv år.Jag gillar din önskan om att vara uppfinnare.Så länge man har en stark önskan om något större så lever man.Jagv har en konkret önskan om att starta sveriges första helikoptertillverkare.Det är sant men jag vågar inte berätta den öppet för någon för då skulle de säkert peka finger,skratta och i kör utbrista"den??? hahaha".Underförstått den djävla token skall hålla sig på jorden.
Men eftersom din blogg är till för oss som tänker enormt stort vågar jag yppa min dröm.Anonymt förstås dock.

Svar: STARK dröm, tycker du borde satsa tbh!
Linnea Aurora

2017-04-24 @ 08:19:46
: Thea

Haha alltså älskar detta inlägg. Och det vore verkligen sjukt coolt att vara uppfinnare, synd bara att jag alltid glömmer bort mina briljanta idéer som förmodligen förbättrat ca hela universum om de bara fått komma till. Är iofs kanske inte så uppfinnare-aktigt att inte gå omkring på ett idéblock för att kunna skriva ner tankar och lösningar och håll att fylla i samhället? Kanske får börja resan mot den perfekta Twitter-beskrivningen med att skaffa ett litet block alltså.

Svar: Ja exakt! Tycker att det är EXTREMT uppfinnaraktigt måste sägas!
Linnea Aurora

2017-04-24 @ 21:16:25
URL: http://vasterdrottningen.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: