Once upon a ruddy dream

2017-04-17 06:43:00 | Vacuum


 

För något år sedan (sjukt att skriva det för det känns som igår, men samtidigt som att det hände 1998?) var Karl och jag i min lägenhet och tittade på Törnrosa samt åt nötter, då mitt skafferi bestod till 90% av endast det? Det var en konstig tid som jag starkt ifrågasätter såhär i retrospekt. Så vi tittade på filmen, vilken är väldigt bra som ni alla säkert vet, då ni troligen har sett den (och om ni ej sett den, se den, om ni vet vad som är bra för er) och när vi kom till slutet insåg vi att det efter eftertexterna fanns musikvideos. Eller musikvideos är kanske ett väl starkt ord, det som spelades var klassisk musik över bilder på en väldigt brun och oattraktiv flod (no offence floden ily etc), men vi tittade ändå för, som tidigare skrivet, "ah naturen".

 

Klippet pågick i en smärre evighet, men vi satt troget kvar och bevittnade det hela, tills det plötsligt ringde på dörren. Jag gick och öppnade och där stod en person från bostadsföreningen som ville att jag skulle gå med eller något, minns inte pga vad som hände härnäst. I alla fall så bjöd jag in honom och han började snicksnacka om diverse saker medan jag nickade med faux-intresse. Notera att Karl inte hade gjort sig hörd ännu och inte heller kunde ses från hallen, och det var nu för sent för mig att uppmärksamma hennes närvaro så jag lät det vara, ty ingenting potentiellt konstigt kunde hända i den här situationen.

 

Sedan tog naturklippet och den klassiska musiken slut och en ny sång tonade upp i hög volym. "Vad var det för sång?" undrar ni. Jo, det kan jag be att få tala om. Sången som spelades var en cover av "Once Upon A Dream" med Emily Osment aka Lily i Hannah Montana. Och volymen var, som sagt, hög, men inte högt nog för att det skulle störa konversationen, vilket Karl måste ha vetat då hon inte sänkte. Inte heller kunde jag be henne sänka den för, som jag tidigare sa, så hade det nu gått för lång tid för att jag skulle kunna uppmäksamma att hon var där för bostadsföreningsmannen. Så det som hände efter det var att han fortsatte försöka berätta om vad han nu pratade om, samtidigt som "I know you I walked with you once upon a dreeeeeaaam" spelads jäkligt klart och poppigt i bakgrunden. Inte för att det är något fel på sången i sig, antar jag, men om jag säger att jag kanske ej önskar att den ska spelas mitt under en konversation i min lägenhet, med en officiell person jag aldrig talat med tidigare så är det den hundra procentiga sanningen. Jag kunde i alla fall inte låtsas ta någonting på allvar efter att detta hände, vilket säkert inte han kunde heller för han stack strax efter.

 

Det här är en väldigt oklar och ointressant anekdot, det finns inget skämt här det är bara en sak som en gång hände. Men någon måste väl leverera sådant också. Jag lovar att berätta om den här händelsen nämns på nyheterna, jag bara väntar på att de ska ringa. 

 

Min minnesanteckning som jag skrev om det här var förresten helt oläslig efter "Törnrosa sång", men i mitt försök att försöka tyda vad som stod efteråt, vilket var: "spelades när", läste jag istället: "handlar om". Så det min hjärna tänkte när den läste: "Törnrosas sång handlar om" var endast: "Vad? Vad handlar den om!? Vad är dess egentliga betydelse!?". Kom sedan på att det inte var det som stod, men det är väl inget som stoppar mig från att analysera den ändå antar jag. Men det sparar vi i så fall till en annan gång för nu är det dags att vända blad. 


: Hanny

Jag skrattar så att jag tror att jag har knäckt några revben:))
Jag kan se situationen framför mig.Nä,efter det var det nog svårt att vara seriös om någonting.

Svar: VERKLIGEN!
Linnea Aurora

2017-04-17 @ 08:38:38
: Linda

Åh, måste se den igen!!

2017-04-17 @ 08:48:20
URL: http://lindaviktoria.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: