En rekorderlig mö

2016-01-31 14:12:00 | Vacuum


Min naturliga pose jag sportar i vardagslivet. 
 
"Jaha, så vem är du?" kanske ni undrar. För det första- jag ogillar tonen. För det andra- bra fråga. Jag vet knappt själv. Vem är jag ens? Nyligen skrev jag att jag inte äter bröd så ofta då jag aldrig får tillfälle, vilket fick mig att ta ett steg tillbaka och verkligen reflektera över vem jag är som människa. Och ja, jag hör att några väser: "Är hon förmögen?" till varandra på bakre raden. Låt mig säga såhär: jag har en Evert Taube-sedel och en Astrid Lindgren-sedel inom räckhåll i denna stund, så gör era egna deduktioner. Här har ni lite info i mig i listform, för sådant tycks om på the interwebZ har jag hört.
 

Namn: Linnea. Det skulle ha varit roligt om jag hette Bibi eller något bara för att ingen skulle ha gissat det med tanke på den här hemsidans namn och sådär. Önskar nästan att så var fallet. 

Född: Samma år som Bobby Moore dog. Inte för att vara den men jag tror jag kan ha fått hans själ? Det skulle i så fall förklara min stora talang på fotbollsplanen. 

Bor: I Edinburgh.

Bor inte: I resten av världen.

Kommer från: Cirka allting som börjar på "Väst" förutom, sorgligt nog, Västerbotten.

 

Gör: Inget, dd? Skoja, studerar.

Vad? Sociologi, så se upp för mig när jag kommer och gör mina *fältstudier*. Vad skulle ni göra om allt det här var en studie? Ingenting troligen, tror inte att det skulle spela någon som helst roll, samt att det låter som en rätt dålig sådan? Ingen mening med den alls- är det det här våra skattepengar går till etc.

 

Hobbies: Titta på Peppa Pig och gambling.

Med i ett band? Nej, men två friends och jag funderade en gång på om vi skulle starta ett band som skulle heta "Snakemore", men det hände inte och när jag säger "funderade" så menar jag att vi nämnde det med en underliggande skämtsam ton.

 

Största styrka: Har, enligt test, perfekt färgseende. Och när jag tänker på det får jag alltid lite ont i hjärtat för Abigail Bresins bror i "Little Miss Sunshine" och att jag skulle kunna byta tappar med honom varje dag i veckan så att han kan bli pilot.

Största svaghet: Kan inte rabbla multiplikationstabellen utan att tänka efter länge eller skriva ett meddelande på en iPhone utan att stava varje ord fel och nästan börja gråta av frustration.

Recensioner av mig som person: "En inspiration!"- min mor. Skoja, hon har bokstavligen aldrig sagt det, men en måste väl få drömma. Även: "En must-meet!"- min far. Inte heller det har aldrig faktiskt sagts, men jag håller hoppet uppe om att det en dag kommer ske.

 

Slutligen vill jag ta upp lite ordningsregler då det är någonting som finns i världen (även i Fristaden Christiania) och så även här. Här är, likt Jesus hade innan mig, mina tio budord (eller ja fem pga är mycket mer koncis än J.C):

 
  1. Du skall hålla god ton
  2. Du skall icke fördöma avant garde användning av skiljetecken och meningsbyggnad
  3. Du skall ta allt din allsmäktiga (jag) skriver som gospel (i.e ifrågasätt ej någon info på denna site under några omständigheter, någonsin, allt är 100% sant, 100% av tiden)
  4. Du skall icke döda (kalla mig radikal, jag tycker bara att det är moraliskt fel)
  5. Du skall icke underskatta kraften och diginiteten i multipla parenteser
 
Utöver detta har jag tidigare bloggat på cirka 33 olika adresser så om ni undrar om det var jag som skrev bloggen x förut så var det troligtvis så. Mina två främsta skills i livet är att nudda min armbåge med tungan samt att kunna intron till barnprogram. Jag har vid en tidpunkt i livet temporärt varit en ödla (i cirka 3 sekunder år 2014) och är resten av tiden motsatsen till beskrivningen "big man", alltså varken big eller en man. Välkomna!
 
Mer info kan ni hitta här och här

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14711231/?claim=32hvw5c5rtp">Follow my blog with Bloglovin</a>

: Daniella

Roligt med en ny blogg, ska bli spännande att följa dig här nu :D

Svar: TACK!!
Linnea Aurora

2016-02-04 @ 21:15:29
URL: http://daniellamaraui.webblogg.se
: ISABELLA

Haha himla härligt inlägg ändå!!

2016-02-04 @ 22:00:04
URL: http://isabella.vione.se
: Ellen Gräntz

Yay! Kul med nystart :)

Svar: JA! Helt.... oskrivet hahaha!
Linnea Aurora

2016-02-05 @ 13:38:23
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
: OLIVIA | 17,8 årig tjej i medievärlden

Hahha din humor <3

Svar: <33333
Linnea Aurora

2016-02-05 @ 15:47:59
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se
: Erica

Kul med en ny blogg, säger jag som har haft samma i åtta år nu, heh. Men jag gillar känslan av förnyelse och att få en ny start, rent generellt liksom. :)

Svar: Ja exakt!! Jag med!
Linnea Aurora

2016-02-07 @ 12:29:37
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: