Brands bokklubb och acetonclementiner

2016-04-02 15:13:31 | Vacuum


 

Ens sinne äro outgrundligt och tillåt mig att berätta hur detta illustrerade sig igår: jag hade en dröm om att Russell Brand hade ett nytt jobb, vilket var att få fransktalande personer att sluta svara på franska när de som de talar med uppenbarligen inte förstår språket. Och på grund av tidsbristen som kom med detta jobb hade han inte längre tid att delta i sin/vår bokcirkel- vilket var väldigt tufft för alla inblandade.

 

Det här må icke vara makabert i sig, men igår eftermiddag (i verkliga livet obs) skrev han att han startat en bokklubb, så en liten (stor) del av mig tänkte då givetvis, att jag har något sorts siarblod i mig? Detta är inte ett aprilskämt förresten (uppenbarligen då det är andra april; jag är inget DJUR som prankar dagen efter) och inte heller en speciellt bra story- jag ville mest dra uppmärksamhet till att jag förutspådde Russell Brands nya bokklubb i sömnen. Om jag får en framtida drömuppdatering om hur det går för honom i sitt nya jobb, lovar jag att meddela. 

 

Utöver detta har jag en uppdatering på järn-te-temat. (Håll i er, nu blir det åka av).  Jag åt precis en clementinklyfta som smakade exakt som aceton? Vad pågår i detta hem? Vem injicerar frukt och te med ämnen som inte hör hemma där? Jag blev lite stressad av smaken? Ni vet som i den där scenen i Vänner när Emily kommer för att hälsa på Ross och han blir stressad och bara räcker Chandler en lampa? Det var dessutom den sista clementinklyftan. En besvikelse i sista biten av någonting är alltid en djup sorg, tuff nog att krossa var persons hjärta. Men en måste ju bara kämpa vidare liksom.

 

Sedan har jag två internet frågor jag önskar bli upplyst om om möjligt. (Det här är ett väldigt spritt inlägg inser även jag själv, men låt gå).

 

För det första- som en ickeanvändare av Snapchat- kan någon vänligen förklara för mig vad ett "dog filter" är? Det känns som att alla pratar om "dog filter" på the interwebZ? Vad är det? Just nu känner jag mig som en gammal person som försöker dubbelklicka med en mus. (Obs, datormus. Att dubbelklicka med en vanlig, hederlig, levande mus (jag tänkte skriva "mänsklig mus" och då kom jag bara på att min lärare sa en gång att hen hade läst en argumenterade uppsats mot djurförsök och att en mening i uppsatsen löd: "råttor är faktiskt också människor") låter som att en har klickat med en mus i ett socialt sammanhang liksom och att en vill klicka ännu lite mer).

 

Och slutligen: vad står "tfw" för? För ska jag säga vad jag läser varje gång? Trigger-fucking-warning. Det är vad jag läser. Och alla celler i hela min bod säger att det är 100% inkorrekt. "Googla" kanske ni (logiskt och förståeligt) tänker. Vilket jag skulle ha gjort, om det inte var för det att jag får ut 10889% (det är många procent) mer av att fråga mer kunniga personer inom området. Det får mig att känna som att vi har det så gemytligt tillsammans. Mh.

 

Mvh Linnea aka (tydligen) mannen på den här bilden.


: Johanna Utterberg

Hahah, kunde direkt se scenen från Vänner framför mig när jag läste den meningen!!

Svar: SÅ BRA!
Linnea Aurora

2016-04-02 @ 17:50:20
URL: http://johannautterberg.blogg.se
: Erika

Det där med drömmar alltså.. det är många gånger man drömmer saker som sedan händer i verkliga livet :)

Svar: Alltid så mystiskt!!!
Linnea Aurora

2016-04-03 @ 00:15:32
URL: http://icanpikan.blogg.se
: Släpp taget. följ flödet

*asg*
Snapchap dogen är att man ser ut som en hund med ett typ filter :P

fråga nr två är jag lika förvirrad som du i så har tyvärr inget svar haha!

Svar: Ohhhh jaha!!!
Linnea Aurora

2016-04-03 @ 12:53:46
URL: http://tovanz.blogg.se/
: Lili

Thanks for watching?

Svar: AH möjligen!! Bra tänkt!!
Linnea Aurora

2016-04-04 @ 22:09:28
URL: http://zilverka.blogg.se/
: Hanny

När jag gick i femman fanns det en skogsmus i skolans kartrum.Alla elever visste det och många hjälpte till att mata den med smaskensost och så.Vi kallade den Tage men jag skulle inte vilja påstå att det var en mänsklig mus.Snarare en omänskig mus.Någon som dock hade en väldigt sympatisk och vacker och mänsklig mus var alla pojkarnad dröm-vår söta lärarinna.Den vackra lilla mänskliga musen lyste ibland så mörk och fint genom den tunna sommarkjolen som hon bar.Åhh,henne var jag kär i.

2017-08-10 @ 22:41:04

Namn:
Kom ihåg mig?
E-mail:

URL:


Kommentar: